Αβραμόπουλος:6 μήνες ΥΕΘΑ.Πως τα πήγε;

Ο απολογισμός του Αβραμόπουλου στην εξάμηνη θητεία του στο ΥΕΘΑ ,δεν μπορεί να θεωρηθεί αρνητικός,αναλογιζόμενοι βέβαια και την πολιτική και οικονομική συγκυρία.

Πρώτα απ΄ όλα κατόρθωσε να μην γίνει …πρωτοσέλιδο το ΥΕΘΑ από την συνύπαρξή του με πολιτικούς από ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ -μέχρι κάποια στιγμή- να συνυπάρχουν μαζί του. Ειδικά με το Ραγκούση ο οποίος είχε έρθει “θυμωμένος” στο ΥΕΘΑ,τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα,όπως αποκάλυψε και ο ίδιος αποχαιρετώντας χθες. Ωστόσο ο Αβραμόπουλος έχει το τρόπο να “στρογγυλεύει” τα πράγματα.

Οι αντιδράσεις που είχε σε θέματα που προέκυπταν και προκαλούσαν τη κοινή γνώμη ,όπως τα…σαντουϊτσάκια των vip αεροσκαφών που πληρώναμε μέχρι πρόσφατα και την …εγκυκλοπαίδεια των 300.000 από την εποχή του Τσοχατζόπουλου που παραλίγο να πληρώσουμε,ήταν άμεσες.Βέβαια έπρεπε να τα αποκαλύψουμε για να αντιδράσει,αλλά κάτι είναι κι αυτό.

Επιπλέον σ΄ αυτό το εξάμηνο πήρε πρόσκληση για τις ΗΠΑ και γύρισε με 400 άρματα μάχης και απ΄ ότι φαίνεται και με ελικόπτερα.Μένει να δούμε αν θα υλοποιηθούν τα όσα συμφώνησε.

Δεν λέμε ότι ήταν ο σούπερμαν ,αλλά συγκρινόνενος με Βενιζέλο και Μπεγλίτη είναι σαφές ότι τα πήγε πολύ καλύτερα.