Αναβλήθηκε το ταξίδι Παπανδρέου στην Αίγυπτο.

Σε αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα επίσκεψης του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο Κάιρο οδήγησαν οι σημερινές εξελίξεις στην Αίγυπτο. Όπως ανακοινώθηκε, μετά από σχετικές συνεννοήσεις με την αιγυπτιακή ηγεσία το αυριανό ταξίδι του κ. Παπανδρέου αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα.

   

«Σε συνέχεια των σημερινών εξελίξεων στην Αίγυπτο και μετά από σχετικές συνεννοήσεις με την αιγυπτιακή ηγεσία, αποφασίστηκε η αναβολή της προγραμματιζόμενης επίσκεψης του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, στο Κάιρο» αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού για το θέμα και συμπληρώνει ότι: «Ο Πρωθυπουργός, είναι σε συνεχή επαφή με την αιγυπτιακή ηγεσία και προτίθεται να πραγματοποιήσει την επίσκεψή του στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, μόλις διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες».

   

Τέλος στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «ο Πρωθυπουργός, σχετικά με τις εξελίξεις στην Αίγυπτο, είχε σήμερα τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdogan, τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu και τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Mahmud Abbas».