Η αγωνία του βουλευτή πριν από το λουκέτο του στρατοπέδου!

Ο υπεύθυνος για τον τομές Άμυνας της ΝΔ Μαργαρίτης Τζήμας εκλέγεται στη Δράμα. Κι όπως είναι λογικό δεν είναι και ότι καλύτερο για τους ψηφοφόρους του να τους κλείνει το κέντρο νεοσυλλέκτων στο Παρανέστι Δράμας. Γι΄ αυτό και υπέβαλε ερώτηση προς τον Βενιζέλο ,στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Σας κάνω γνωστό πως αυτό το κέντρο λειτούργησε από την προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μετά από αίτημα των κατοίκων της περιοχής και τη σημαντική βοήθεια των αρχών στην εκτέλεση έργων υποδομής.

Επειδή πέραν των άλλων η λειτουργία του κέντρου εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στο Παρανέστι συμβάλλει στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Επειδή η λειτουργία του κέντρου αυτού στο Παρανέστι κρίνεται απολύτως πετυχημένη και απαραίτητη.

Επειδή οι στρατιωτικές μονάδες σε ολόκληρο το νομό Δράμας που λειτουργούν χρειάζονται περαιτέρω ενίσχυση.

Επειδή η λειτουργία των στρατιωτικών αυτών μονάδων ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της ακριτικής περιοχής του Νομού Δράμας.

Επειδή τίποτα άλλο δεν έμεινε στην περιοχή Παρανεστίου που να δείχνει τη φροντίδα του ελληνικού κράτους για την απομακρυσμένη αυτή περιοχή της Ελλάδος»,τι θα γίνει με το Παρανέστι;

Η απάντηση είναι ότι θα κλείσει. Πράγματι το είχε ανοίξει ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος επί ΝΔ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπρεπε να είχε ανοίξει. Επίσης το επιχίερημα ότι τονώνει την τοπική οικονομία είναι σεβαστό,αλλά πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι ταυτόχρονα τα εκατοντάδες στρατόπεδα βλάπτουν σοβαρά την εθνική οικονομία. Άρα πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Και πρώτος απ΄ όλους ,όσο δύσκολο κι αν είναι , ο Μαργαρίτης Τζήμας.