Η «εθνική συνεννόηση» ,άρμα πολιτικής εξέλιξης για τον Αβραμόπουλο.Θα του βγει;

Στην θετική κληρονομία της εθνικής συνεννόησης που αφήνει η κυβέρνηση Παπαδήμου αναφέρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, προσθέτοντας πάντως ότι «αυτό επετεύχθη στο μίνιμουμ».Και κακά τα ψέμματα σ΄ αυτή τη κληρονομιά “ποντάρει” ο Αβραμόπουλος για το πολιτικό του μέλλον ,πολύ περισσότερο απ΄ όσα “ποντάρει” στο κόμμα του τη ΝΔ.

Οι κυβερνήσεις συνεργασίας θα είναι όπως όλα δείχνουν αναγκαίες στην Ελλάδα και ο Αβραμόπουλος στοχεύει όχι απλά να είναι μέλος τους.αλλά γιατί όχι και επικεφαλής σε κάποια απ΄ αυτές.Γι΄ αυτό και η επιμονή του στην ανάγκη “σύνθεσης” και “συνεννοήσης”.Γι΄ αυτό και δεν δίστασε ούτε στιγμή να παραιτηθεί της βουλευτικής του έδρας ώστε να συμμετάσχει στη κυβέρνηση Παπαδήμου.

Προς το παρόν ετοιμάζεται για το ταξίδι στις ΗΠΑ στις 2 Απριλίου. Και όπως λένε όσοι γνωρίζουν δεν θα έπαιρνε αυτή τη πρόσκληση αν οι Αμερικανοί δεν είχαν εκτιμήσεις που θεωρούν πολύ πιθανό ότι στην επόμενη κυβέρνηση στο Χολαργό ο υπουργός πάλι Αβραμόπουλος θα λέγεται.