ΚΥΣΕΑ αύριο.Πάνε για αλλαγές αρχηγών που δεν συμφωνούν με επαναφορές

Συνεδρίαση ΚΥΣΕΑ αύριο για κρίσεις που αναμένεται να προκαλέσουν κρίση στις ΕΔ. Όλες οι πληροφορίες ,μετά την ανακοίνωση της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ δείχνουν ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να αλλάξει έναν ή και περισσότερους αρχηγούς ενδίδοντας στις πιέσεις κύκλων αποστράτων οι οποίοι πιέζουν αφόρητα και για αλλαγές στην ηγεσία αλλά και για επαναφορά στην ενεργό υπηρεσία λίστας απόστρατων που όπως έγραψε το Onalert φθάνουν τους 300!

Σύμφωνα μεπληροφορίες του Onalert Αρχηγοί Γενικών Επιτελείων έχουν αντιδράσει σε οποιαδήποτε επαναφορά απόστρατου και στρατιωτικοί κύκλοι επισημαίνουν ότι «δεν είναι δυνατόν να έχουμε φθάσει στο σημείο να «κόβουμε» τέσσερις υποψήφιους στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων για οικονομία και από την άλλη να επανφέρουμε απόστρατους».

Από την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ υποβαθμίζουν τις πιέσεις των αποστράτων για επαναφορά λέγοντας ότι «μπορεί να λένε και να ζητάνε ότι θέλουν ,αλλά δεν σημαίνει ότι θα γίνουν αυτά που θέλουν». Εννοώντας προφανώς ότι μπορεί να μην επιστρέψουν …και οι 300 αλλά κάποιοι θα επανέλθουν!

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει κλίμα που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε παραιτήσεις Αρχηγών αν επιμείνει η κυβέρνηση και αυτό πιθανόν προσπαθεί να προλάβει η κυβέρνηση με το αυριανό ΚΥΣΕΑ.

Ασφαλώς δεν πρέπει να ξεχνάμε τις διαβεβαιώσεις που έδιναν πριν από λίγα 24ωρα κύκλοι της πολιτικής ηγεσία τους ΥΕΘΑ ,σύμφωνα με τους οποίους «δεν θα αλλάξει κανένας Αρχηγός». Θα επιχειρηθεί μέχρι αύριο να βρεθεί η «χρυσή τομή» ,ώστε να μην προκληθεί άνευ λόγου και αιτίας κρίση στις ΕΔ; Δύσκολο αλλά όχι και αδύνατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο TOR M1:Τα ρωσικά αντιαεροπορικά -που έχει και η Ελλάδα- σε δράση!

Ποιες βαριές υπογραφές για τα υποβρύχια «βάζει στο κάδρο» ο Άκης. Τι προσπαθεί να αποδείξει

Τι θα κάνει ο Παναγιωτόπουλος με τα C 27 και τα αντισταθμιστικά τους;