Καρατζαφέρης στο Πεντάγωνο: Μοντέλο άσκησης πολιτικής η συνεργασία των υπουργών στην Αμυνα

Με τον Δ. Αβραμόπουλο «είμαστε  σειρά», είπε ο Γ. Καρατζαφέρης αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας στο Πεντάγωνο, δίνοντας ένα τόνο φανταρίστικης αλληλεγγύης.

Οπως εξήγησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, με τον υπουργό Αμυνας «μπήκαμε μαζί στο κοινοβούλιο  και αν ξετυλίξουμε τις μνήμες θα βρούμε μια σειρά κοινών αγώνων». Εκανε αυτή την εισαγωγή για να συμπληρώσει «πόσο εύκολη είναι η επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων» μεταξύ των δύο ανδρών.

«Είχα μια πλήρη ενημέρωση, φεύγω ικανοποιημένος» δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος ενημερωθηκε και από τη στρατιωτική ηγεσία. Ο ίδιος είπε ότι κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης σκεφτόταν ότι «αυτό το πνεύμα αλληλεγγύης, που αναπτύσσεται από τους υπουργούς Αμυνας της Ν.Δ., τον κ. Αβραμόπουλο, του κ. Ραγκούση, του ΛΑΟΣ, του Κ. Γεωργίου, του κ. Ραγκούση και του υφυπουργού, εάν αυτό το πνεύμα μπορούσαμε να το μεταλαμπαδεύσουμε και στην άσκηση πολιτικής πέρα από τις Ενοπλες Δυνάμεις, τότε θα μπορούσαμε να είμαστε εξαιρετικά αισιόδοξοι για όλα αυτά, τα οποία αναμένει ο ελληνικός λαός το προσεχές τρίμηνο».

Ο Δ. Αβραμόπουλος, από την πλευρά του, χαρακτήρισε τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ «ιδιαίτερα ουσιαστική και ιδιαίτερα χρήσιμη». Δήλωσε επίσης ότι «εμείς στο ΥΠΕΘΑ μέσα σε πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης επιτελούμε στο ακέραιο το καθήκον μας, ανταποκρινόμενοι στην αποστολή που μας έχει αναθέσει ο ελληνικός λαός».