«Κίνημα» κατά Μπεγλίτη από …»ντιλίβερυ μπόϊς»!

“Κίνημα” κάνουν …τα “ντιλίβερυ μπόϊς”, εναντίον του πρώην ΥΕΘΑ Πάνου Μπεγλίτη!

Το “κίνημα” έχει να κάνει με την αναζήτηση δικαστικής συνδρομής ώστε να διερευνηθούν όλα όσα είπε ο κ.Μπεγλίτης χθες στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Πολλοί από τους δημοσιογράφους του στρατιωτικού ρεπορτάζ είναι φανατικά υπέρ της προσφυγής στη Δικαιοσύνη,ώστε να επιληφθεί των σοβαρότατων καταγγελιών που έκανε ο πρώην ΥΕΘΑ. Κάπως πρέπει να στοιχειοθετήσει όσα είπε κα κυρίως να πει τα πράγματα…με τ΄ όνομά τους.

Δεν είναι δυνατόν να αφήνει σκιές σε πάνω από 50 δημοσιογράφους,που στη μεγάλη τους πελιοψηφία,είναι κακοπληρωμένοι ή και απλήρωτοι εδώ και μήνες λόγω της κρίσης που φυσικά έχει πλήξει και τα ΜΜΕ.

Που να τα ξέρει αυτά ο κ.Μπεγλίτης.

Στους 25 μήνες που βρισκόταν στη θέση του ΑΝΥΕΘΑ και του ΥΕΘΑ δεν μπήκε καν στον κόπο να γνωρίσει …στη φάτσα τους συντάκτες του υπουργείου του! Προτιμούσε την “ασφάλεια” των συνεντεύξεων σε τηλεοπτικά παράθυρα,ερτζιανά και Κυριακάτικο Τύπο,όπου η συζήτηση και οι ερωτήσεις αναλώνονταν στις “πολιτικές εξελίξεις” κι όχι στην αιμορραγία που είχε επιβάλει η κυβέρνηση Παπανδρέου -στην οποία ήταν υπουργός Άμυνας- τα στελέχη των ΕΔ!

Το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό στο ΥΕΘΑ και ενδέχεται να δούμε εξελίξεις που κανείς δεν αναμένει. Και πρώτα απ΄ όλους ο ίδιος ο κ.Μπεγλίτης,ο οποίος αν και διπλωμάτης φαίνεται ότι πολλές φορές σε δημόσιες εμφανίσεις του, είναι εξαιρετικά επιπόλαιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σάλος με τα «ντιλίβερυ-μπόϊ» που κατήγγειλε ο Μπεγλίτης

Τι είπε ο Μπεγλίτης για τους δημοσιογράφους