«Μάχη» κατά ΣΥΡΙΖΑ από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.Ποιον «πτέραρχο» του …χρεώνουν!

“Θα χυθεί αίμα”,μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ στο πεδίο των θεμάτων Εθνικής Άμυνας!

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ επιχειρούν να βάλουν το ΣΥΡΙΖΑ στη γωνία, “χρεώνοντάς” του “συνεργασία” με “στρατιωτικό επιτελείο” το οποίο αποτελούν πρώην συνεργάτες του Πάνου Μπεγλίτη και ακόμη χειρότερα βάζουν στο παιχνίδι των επιθέσεων “πτέραρχο” ο οποίος υπήρξε δεξί χέρι του Άκη Τσοχατζόπουλου αλλά και του Ευάγγελου Βενιζέλου!

Από τη πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδουν κατηγορηματικά τη σχετική φημολογία και την εντάσσουν στα “συνεχή χτυπήματα κάτω από τη μέση που δεχόμαστε”,λένε πηγές του κομματικού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ.Βέβαια για να είμαστε και δίκαιοι ακόμη κι αν ίσχυε η πληροφορία για τους δύο συνεργάτες του Μπεγλίτη δεν θα σήμαινε απολύτως τίποτα,αφού ο μεν ένας είχε παραιτηθεί πολύ πριν ο Μπεγλίτης αποχωρήσει από το ΥΕΘΑ,ο δε δεύτερος θα προκαλούσε έκπληξη για την αλλαγή “πολιτικής ταυτότητας”.

Σ΄ ότι αφορά όμως στον “πτέραρχο” είναι αλήθεια ότι αν η πληροφορία ίσχυε θα …απογειωνόταν όλη η ΠΑ!

Προς το παρόν φαίνεται ότι ο μόνος που βρίσκεται στον σκληρό πυρήνα του κομματικού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ και είχε σχέση με την Άμυνα είναι ο Βαγγέλης Χωραφάς Διευθυντής ΕΠΥΕΘΑ επί Άκη Τσοχατζόπουλου.

Πάντως η έλλειψη “στρατιωτικού επιτελείου” στο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει να προβληματίζει πολύ. Ειδικά μετά από τη δημοσιοποίηση των θέσεων του για την Άμυνα και την Εξωτερική πολιτική.Ειδικά για τη δεύτερη . Δεν έχει περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται περισσότερο με το “επιθετικό κράτος του Ισραήλ” και πολύ λιγότερο με τον μόνιμο και επικίνδυνο ταραξία της περιοχής τη Τουρκία.