Μείωση 12%.Όλα για όλα παίζονται στις 14.00.Σύσκεψη Παναγιωτόπουλου με Στουρνάρα.Τι προτείνει ο ΥΕΘΑ

Στις δύο το μεσημέρι παίζονται πολλά αν όχι όλα για τις νέες μειώσεις των αποδοχών των στρατιωτικών. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος, θα συμμετάσχει στην σύσκεψη που έχει συγκαλέσει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Σουρτάναρας. Εκεί θα ξεκαθαρίσουν πολλά για το πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην περάσει η νέα μείωση.

Ο Παναγιωτόπουλος θα παρουσιάσει ισοδύναμα μέτρα που φθάνουν τα 160 εκατομμύρια ευρώ. Από που προέρχονται; Από εξοπλισμούς. Για την ακρίβεια από δόσεις εξοπλισμών που έχουν αγοραστεί τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με πηγές του ΥΕΘΑ πρόκειται για συγκεκριμένα ποσά ,από συγκεκριμένες συμβάσεις ,ώστε να μην υπάρξει κανένα επιχείρημα από τη τρόϊκα ότι “απλώς μας λέτε ένα ποσό”. “Είναι πολύ συγκεκριμένα τα ποσά που έχουμε κόψει από συγκεκριμένες συμβάσεις,που δεν μπορούν από κανένα να αμφισβητηθούν”,είπε στο Onalert, κορυφαία πηγή του ΥΕΘΑ.

Το κλίμα που θα αντιμετωπίσει ο Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι εύκολο,αφού η τρόϊκα ακολουθεί πιστά τη λογική του παραλόγου η οποία λέει ότι “πρέπει να κάνετε ότι έχουμε πει και από Σεπτέμβριο,συζητάμε ότι νομίζετε ότι πρέπει να συζητηθεί”!

Αυτή η λογική θα οδηγήσει φυσικά στην καταστροφή και ίσως θα πρέπει να αρχίσουν να ακούγονται δυνατά “όχι” από την Αθήνα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Λαγκάρντ θεωρεί ότι …πληρωνόμαστε καλά!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μισθοί στρατιωτικών κόβονται, στρατόπεδα ανοίγουν! Επαναλειτουργία στρατοπέδου στη Ξάνθη!


«Διέσυραν και απαξίωσαν βάναυσα τις ΕΔ.Ποιος είναι ο στόχος».Σκληρές αλήθειες