Ο Ραγκούσης στον Έβρο,οι εντυπώσεις του στο twitter!

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Γ. Ν. Ραγκούσης, επισκέφθηκε την περιοχή ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού στον Έβρο.Κι απ΄ ότι φαίνεται εντυπωσιάστηκε πολύ.Στο twitter έγραψε:
«Έβρος, 4 Ιανουαρίου. Ορατότητα ούτε 20 μέτρα. Ένα «τοπίο στην ομίχλη» μας τροφοδοτεί, αντίστροφα, με δι@ύγεια στο νου, λίγο πριν τα Φώτα. Αλεξανδρούπολη και Διδυμότειχο. Σουφλί και Ορεστιάδα. Στρατός ξηράς και πολίτες. Ακρίτες ένστολοι και μη. Ασφάλεια μαζί και υπερηφάνεια».

Πήγε στην έδρα της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, ενημερώθηκε για επιχειρησιακά θέματα, καθώς και για θέματα προσωπικού.
Στη συνέχεια, επισκέφθηκε Φυλάκια κατά μήκος της ελληνοτουρκικής μεθορίου. Στο ελληνικό Φυλάκιο στις Καστανιές Έβρου, πρόσφερε   δώρο στο Διοικητή του αντίστοιχου τουρκικού Φυλακίου και έπειτα αντάλλαξε ευχές με το στρατιωτικό προσωπικό που συγκεντρώθηκε στο στρατόπεδο στην περιοχή του Λαγού.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, επισκέφθηκε το Κέντρο Εξομοιωτών της ΧΧΙΙΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, όπου ενημερώθηκε για την παρεχόμενη εκπαίδευση του προσωπικού των τεθωρακισμένων, παρακολούθησε επίδειξη των μέσων της Ταξιαρχίας, μίλησε εκτεταμένα στο προσωπικό και ευχήθηκε προσωπικά στον καθένα.
Στη συνέχεια, μετέβη στο ελληνικό Φυλάκιο Γέφυρας των Κήπων, ευχήθηκε στα στελέχη και του οπλίτες του ελληνικού Φυλακίου, ενώ πρόσφερε δώρο και ευχήθηκε στον Διοικητή του αντίστοιχου τουρκικού Φυλακίου.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Γ. Ν. Ραγκούσης, συνοδευόταν από τον Γενικό Επιθεωρητή Στρατού και τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού.