Ο πύραυλος κατά του ΛΗΜΝΟΣ,το «ΜΕΓΑ» φάουλ Βενιζέλου και ο Καμμένος.

Το αμερικανικό Πεντάγωνο και μια σειρά συμπτώσεων οδήγησαν στη «σκληρή κόντρα» του Πάνου Καμμένου με τον ΥΕΘΑ Ε.Βενιζέλο στην Βουλή,με αφορμή το ερώτημα που έθεσε ο βουλευτής της ΝΔ,για πυραυλική απειλή που δέχτηκε η φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ,ανοιχτά της Λιβύης.

Η «πηγή» του Π.Καμμένου,είχε διαβάσει προφανώς την ενημέρωση που έγινε από το αμερικανικό Πεντάγωνο στις 27 Μαρτίου. Εκεί είχε αναφερθεί όπως προκύπτει και από το απόσπασμα που δημοσιεύουμε ότι πιλότος μαχητικού αεροσκάφους είχε αναφέρει «εγκλωβισμό» από πύραυλο SA-2 ή SA-3. Δεν ήταν επιβεβαιωμένη η εκτόξευση του πυραύλου,ο οποίος έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιείται για εναέριους στόχους. Κάποιοι βέβαια υποστηρίζουν ότι μπορεί υπό συνθήκες και με απαραίτητες μετατροπές να χρησιμοποιηθεί και κατά πλοίων,αλλά και αυτό είναι αμφίβολο.

Αυτή η πληροφόρηση σε συνδυασμό με τον συναγερμό που είχε σημάνει στη φρεγάτα -λόγω μη αναγνώρισης αεροσκάφους Rafale,λένε από το ΠΝ- οδήγησαν τον βουλευτή στο ερώτημα που προκάλεσε τη κόντρα του με τον Βενιζέλο.

Καμμένος και Βενιζέλος,μετά τη κόντρα τους εντός Βουλής συζήτησαν και έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις για την ένταση που προκλήθηκε,συμφωνώντας ότι δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό μεταξύ τους.

Ωστόσο ο ΥΕΘΑ έκανε λίγες ώρες αργότερα «μέγα» φάουλ,διαρρέοντας στο MEGA, το βίντεο με το απόσπασμα της «σύγκρουσής του με τον Καμμένο. Κι έτσι έχει ξεσπάσει μια μκρή «βεντέτα» που όπως όλα δείχνουν θα έχει και συνέχεια.