Παραίτηση-βόμβα Φλωρίδη και Νασιώκα-αρνέιται Θώκο ο Βενιζέλος

Βόμβα που το ωστικό της κύμα κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει μέχρι που θα φθάσει αποτελεί η απόφαση του Γιώργου Φλωρίδη για παραίτηση!

Με μία ιδιαίτερα σκληρή δήλωσή του στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “το αρχηγικό συμφέρον νίκησε το εθνικό”, ο Γιώργος Φλωρίδης υπέβαλε τη παραιτησή και αυτή η κίνηση απο ένα στέλεχος αυτού του βεληνκούς δημιουργεί εύλογα το ερώτημα: θα ακολουθήσουν κι άλλοι;

Λίγο μετά τις 12.30 ο βουλευτής Λάρισας, Εκτωρας Νασιώκας από το βήμα της Βουλής ανακοίνωσε οτι υποβάλλει την παραίτησή του γιατί όπως είπε : «Το πολιτικό σπυστημα χθες αυτογελοιοποιήθηκε για άλλη μια φορά.»
«Η χώρα», συνέχισε, » οδηγείται σε επικίνδυνους δρόμους και το μέλλον των παιδιών μας είναι μαύρο. Οι πολιτικές ηγεσίες συνεχίζουν να προεύονται με γνώμονα τον λαϊκισμό και την ανευθυνότητα.»
 
 

Από χθες το βράδυ υπάρχουν φήμες,σκέψεις, σενάρια που θέλουν και τον Ευάγγλο Βενιζέλο να σκέφτεται όχι την παραίτηση βέβαια,αλλά την μη συμμετοχή στο νέο κυβερνητικό σχήμα που θα ανακοινώσει εντός της ημέρας ο πρωθυπουργός. Δύσκολη απόφαση για τον ΥΕΘΑ ,γιατί αν την λάβει τότε εκ των πραγμάτων βρίσκεται απέναντι στο σύστημα Παπανδρέου. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό στη συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία.