Πελοποννησιακός «πόλεμος» για τα Κέντρα Εκπαίδευσης. Το 6ο Σ.Π. και η τοπική οικονομία

Θα περίμενε κανείς ότι σε μια χώρα, που πλέον και με τη «βούλα» είναι σε κατάσταση χρεωκοπίας τουλάχιστον περισσότερη σοβαρότητα.

Εάν, όμως, παρακολουθήσει κανείς την τοποθέτηση του βουλευτή της Ν.Δ. Κ. Κόλλια για το 6ο Σύνταγμα Πεζικού στην Κόρινθο, καταλαβαίνει ότι σε αυτή την υπό κατάρρευση χώρα οι εθνοσωτήρες απλώς δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα. Βεβαίως, θα πει κανείς, αυτό ήξεραν να κάνουν, αυτό συνεχίζουν και τώρα. Πώς μπορεί κανείς να τους ζητά -εάν τελικά το θέλουμε- να λειτουργήσουν αλλιώς;

Ο γαλάζιος βουλευτής απαντά στον Π. Μπεγλίτη, που μίλησε για μαυρογιαλούρους… Και υπερασπίζεται, όπως ισχυρίζεται, το αυτονόητο κατ’ αυτόν, το αίτημα της επαναλειτουργίας του στρατοπέδου, κάτι που αποτελεί λαϊκό αίτημα «των εμπόρων, του επιμελητηρίου και των επαγγελματιών που το ζητούν επιτακτικά…».

Στρέφεται κατά του τέως υπουργού Αμυνας και πράσινου βουλευτή στην ίδια περιοχή σημειώνοντας ότι «όταν πληροφορήθηκε ο κ. Μπεγλίτης την επαφή του με τον υπουργό Άμυνας Δ. Αβραμόπουλο, απείλησε «Θεούς και Δαίμονες» ότι θα προσφύγει στο Διεθνές Δικαστήριο, έστειλε επιστολές στον πρόεδρο και στον πρωθυπουργό. Έχω να πω ότι τέτοιες ενέργειες δυσχεραίνουν και αναστέλλουν οποιεσδήποτε κινήσεις για τη λειτουργία του στρατοπέδου. Εγώ θα επιμείνω για τη λειτουργία του»… Λίγο ακόμη και πάρουν τα όπλα!

Παρακολουθήστε τι δήλωσε ο ίδιος στο ΚΟΡΙΝΘΟΣ TV, αλλά και τι επικαλείται για ανάλογες… κινητοποιήσεις τοπικών παραγόντων και φορέων σε Καλαμάτα και Ναύπλιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: