Ποιο σενάριο προβλέπει συνύπαρξη Αβραμόπουλου-Φράγκου στο ΥΕΘΑ.Όλες οι εκδοχές

Από “υπερ-υπουργός” μέχρι Πρόεδρος της Βουλής,θέση πολιτικής αποστρατείας.Η τύχη του Δημήτρη Αβραμόπουλου “παίζεται” μεταξύ αυτών των δύο,με τον ίδιο να προτιμά ασφαλώς την θέση του ΥΕΘΑ.

Σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν:

•Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα τοποθετηθεί Πρόεδρος της Βουλής,θέση που μέχρι τώρα τουλάχιστον οδηγούσε σε “πολιτική αποστρατεία”.

•Αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιπροέδρου της κυβέρνησης και ΥΕΘΑ.

•Άλλο σενάριο τον θέλει να έχει και την “εποπτεία” του ΥΠΕΞ.Κι επειδή “άνθρωπος-ορχήστρα” είναι λίγο δύσκολο να γίνει το σενάριο προβλέπει για ΑΝΥΕΘΑ με αυξημένες αρμοδιότητες τον Φραγκούλη Φράγκο,ο οποίος έχει ενημερωθεί σχετικά γι΄ αυτή τη προοπτική.

Όλα αυτά είναι σενάρια που τα ποσοστά υλοποίησής τους δεν ώρα με την ώρα άλλαζαν.Και αυτό βέβαια δείχνει ότι ο σχηματισμός της “κυβέρνησης εθνικής σωτήριας” όπως την αποκαλούν δεν γίνεται με κριτήρια τη σωτηρία της χώρας,αλλά με τα παλιά και καταστροφικά κριτήρια που μετρούσαν πρόσωπα και την ισχύ τους στους κομματικούς μηχανισμούς αλλά και πολλά άλλα που δεν είχαν σχέση με την ουσία της πολιτικής και την πρόοδο της χώρας.Μία από τα ίδια δηλαδή.