Ποιοι είναι οι συνεργάτες των τριών υπουργών στο ΥΕΘΑ. Όλα τα πρόσωπα

Αρχίζουν να συγκροτούν τα επιτελεία τους ο Υπουργός και οι υφυπουργοί Αμυνας με ειδικούς συμβούλους και μετακλητούς υπαλλήλους. Κάθε μέλος της πολιτικής ηγεσίας δικαιούται μέχρι 6 υπαλλήλους αυτής της κατηγορίας. Μέχρι στιγμής έχει κάνει χρήση του δικαιώματος ο Υπουργός κ. Πανος Παναγιωτόπουλος και ο υφυπουργός κ Παν, Καράμπέλας.

Ο πρώτος, ο υπουργός  κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος,έχει προσλάβει μόνο την κ. Καλλιόπη Λιβ.Καραθάνου ως μετακλητή υπάλληλο κατηγορίας ΔΕ με βαθμό ΣΤ.

Ο υφυπουργός κ. Καράμπελας έχει ήδη προσλάβει τρείς: Τον υποστράτηγο ε.α. Αθανάσιο Ι. Κυριακόπουλο για διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου του με βαθμό Α’, ως ειδικό Σύμβουλο τον επίσης υποστράτηγο ε.α. Δημ. Η.Σαραντόπουλο με Β’ βαθμό και τον Ανδρέα Ι.Γιατρά, ως μετακλητό υπάλληλο κατηγορίας ΤΕ Τεχνολογικού Εφαρμογών με ΣΤ’ βαθμό.

Ο έτερος υφυπουργός, ο κ.Δημ. Ελευσινιώτης, δεν έχει προσλάβει ακόμη κανέναν . Ωστόσο φερεται να έχει ήδη αποφασίσει να διορίσει επισήμως τον αν.αξιωματικό ε.α. κ. Γιάννη Κωνσταντινίδη ως Διευθυντή του Γραφείου του – θέση που κατείχε και όταν ο κ Ελευσινιώτης ήταν Αρχηγός ΓΕΝ.Επίσης προορίζεται για σύμβουλος τύπου η δημοσιογράφος κ. Ιωάννα Ηλιάδη.