Θέλουμε να διορθώσουμε ή να διαλύσουμε τη ΣΣΕ.Ας αποφασίσουμε!

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Οι καταγγελίες πρωτοετούς που παραιτήθηκε από τη Σχολή Ευελπίδων,επικαλούμενος καψόνια και επίθεση εις βάρος του,πρέπει να εξεταστούν με ιδιαίτερη σοβαρότητα και ψυχραιμία.Κι αυτό όχι μόνο για να διερευνηθεί η βασιμότητα των όσων ισχυρίζεται αλλά και επειδή αυτές οι ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την ιστορική ΣΣΕ.

Η Σχολή σείεται συθέμελα απ΄ όσα έγιναν και απ΄ όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν τις επόμενες ημέρες.Η πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ αντιμετωπίζει από τη μία με ψυχραιμία το θέμα -Αβραμόπουλος- λέγοντας ότι οι διαδικασίες διερεύνησης θα γίνουν όπως πρέπει και όταν ολοκληρωθούν θα ληφθούν αποφάσεις και από την άλλη …επιπόλαια -Σπηλιόπουλος- δικάζοντας ,καταδικάζοντας και αφήνοντας πάλι υποννοούμενα για πραξικόπημα (!!!) μέσω…ραδιοφωνικών συνεντεύξεων!

Το ζητούμενο δεν είναι να διαλύσουμε τη ΣΣΕ. Το θέμα είναι να διορθώσουμε τα λάθη και να κάνουμε τη ΣΣΕ μια πραγματικά σύγχρονη στρατιωτική σχολή με υψηλό επίπεδο σπουδών.Στρατιωτικών και ακαδημαϊκών.

Γι΄ αυτό και ο νέος κύκλος καταγγελιών πρέπει να εξεταστεί με απόλυτη νηφαλιότητα. Και όσοι εύκολα ασχολούνται με το ζήτημα θα πρέπει να διευκρινίσουν και να μάθουν τι είναι καψόνι και τι δεν είναι σε μία στρατιωτική σχολή.Όχι μόνο στην Ελλάδα ,αλλά σ΄ ολόκληρο το πλανήτη.Διαφορετικά απλά υποκρίνονται και “κιτρινίζουν”. Και αυτές τις εποχές αυτό εκτός από ανεύθυνο ,είναι και επικίνδυνο.

Επαναλαμβάνουμε για να μην παρεξηγηθούμε:να εξεταστούν οι καταγγελίες του πρωτοετή,αλλά με σοβαρότητα κι όχι μέσω …συνεντεύξεων στα ραδιόφωνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ντοκουμέντο:δημοσίευμα του 1982 που δείχνει ότι η ιστορία στην ΣΣΕ επαναλαμβάνεται

Αξιωματικοί ο εύκολος στόχος.΄Αρθρο του Δρ.Ι.Παρίση

Επικίνδυνα «πολιτικάντικα» παιχνίδια με τις ΕΔ

Τι σχέση έχει η παρέλαση της Θεσσαλονίκης με τον Εύελπι.Δείτε το  βίντεο

Τα αναπάντητα ερωτήματα μετά το θέμα στη ΣΣΕ