Α/ΓΕΣ: Παρών στην 5η Σύνοδο Αρχηγών Ευρωπαϊκών Χερσαίων Δυνάμεων στην Αυστρία – ΦΩΤΟ

Στο πλαίσιο της 5ης Συνόδου Αρχηγών Ευρωπαϊκών Χερσαίων Δυνάμεων , που έλαβε μέρος στο Graz της Αυστρίας, βρέθηκε ο Α/ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου μέχρι χθες Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018.

Διαβάστε την ανακοίνωση Τύπου του ΓΕΣ:

Το διάστημα, από τη Δευτέρα 17 έως την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, συμμετείχε στην (Fifth Forum of Commanders of European Land Forces), η οποία διεξήχθη στο Graz, της Αυστρίας.

Στη Σύνοδο, συμμετείχαν οι Αρχηγοί των Χερσαίων Δυνάμεων από 30 ευρωπαϊκές χώρες και αντικείμενό της αποτέλεσε ο «Υβριδικός Πόλεμος», ως μία νέα μορφή σύγκρουσης.

Η διεξαγωγή της 5ης Συνόδου Αρχηγών Ευρωπαϊκών Χερσαίων Δυνάμεων, συνέβαλε σημαντικά στην αύξηση της συναντίληψης, στην αντιμετώπιση της κοινής απειλής, του Υβριδικού Πολέμου, καθώς επίσης και στην ενημέρωση επί των τελευταίων εξελίξεων, σχετικά με το κεντρικό θέμα του Συνεδρίου.

Ενώ ακόμα υπήρξε μεγάλη συμβολή στην αξιοποίηση των συμπερασμάτων των εργασιών, αναφορικά με τα διδάγματα, τη σημασία και τις στρατιωτικές ικανότητες αντιμετώπισης του Υβριδικού Πολέμου στον ευρωπαϊκό χώρο.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από την παρουσία του Α/ΓΕΣ στο Συνέδριο: