Α/ΓΕΣ: «Έφοδος» στο Φρουραρχείο Αθηνών και στη ΣΠΗΥ – ΦΩΤΟ

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε το Φρουραρχείο Αθηνών, στο Στρατόπεδο «ΒΑΡΥΤΗ» και τη Σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΣΠΗΥ), στο Στρατόπεδο «ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΟΡΜΠΑ», την Τετάρτη 02 Μαΐου 2018.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στη ΣΠΗΥ, ο Αρχηγός του ΓΕΣ, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και συνομίλησε με το προσωπικό και τους εκπαιδευόμενους που παρακολουθούν τα τρέχοντα εκπαιδευτικά τμήματα.

Επίσης, ενημερώθηκε για τα μελλοντικά βήματα στον τομέα της εκπαίδευσης των Στελεχών σε ζητήματα Η/Υ, για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων στο πληροφοριακό πεδίο.

Ο Αρχηγός του ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Στεφανής, σε ομιλία του, εξήρε το έργο της Σχολής, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί έναν από τους Πολλαπλασιαστές Ισχύος του Στρατού Ξηράς.

Στη συνέχεια, ανέπτυξε τον ενδεδειγμένο τρόπο αντιμετώπισης των καθημερινών προκλήσεων, δηλώνοντας ότι χαρακτηριστικά στοιχεία αυτού θα πρέπει να είναι το ενδιαφέρον και το πάθος του χειριστή για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση τους.

Τέλος, συνεχάρη το προσωπικό της ΣΠΗΥ και του Φρουραρχείου Αθηνών, για το υψηλό ηθικό του, τον επαγγελματισμό του και την υψηλή αίσθηση καθήκοντος που το διακατέχει.