Άγρια κόντρα Καμμένου-Βενιζέλου για τα υποβρύχια

Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα. Καμμένος εναντίον Βενιζέλου. Άλλο ένα επεισόδιο στη Βουλή . Κύριο θέμα αντιπαράθεσης η συμφωνία Βενιζέλου -Σάφα για τα Ναυπηγεία και τα υποβρύχια.

«Ο Βενιζέλος τρίβεται στη γλίτσα του τσοπάνη», τόνισε ο Πάνος Καμμένος παίρνοντας το λόγο μετά τον Ευάγγελο Βενιζέλο και συνέχισε:
«Θυμάστε τον κύριο Σάφα που τον φέρατε εδώ και τον κάνατε βόλτα; Άρπαξε 500 εκατομμύρια και την έκανε . Δεν έχετε ευθύνη εσείς; Βεβαίως και έχετε ευθύνη προσωπική».
«Την εταιρεία την επέλεξαν οι ιδιοκτήτες των ναυπηγείων, όψι το ελληνικό Δημόσιο. Ο κ. Σάφα δεν εισέπραξε τέτοια ποσά», απάντησε ο κ. Βενιζέλος.

Την αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου προκάλεσε η αναφορά του Πάνου Καμμένου προς το πρόσωπό του και ζήτησε το λόγο: 
«Για πολλοστή φορά ανέφερε το όνομά μου. Προσάπτει σε μένα πολιτικές επιλογές που συνδέονται με υποβρύχια. Αναφορικά με το PSI, δεν είναι δική μου επιλογή, ήταν απόφαση της συγκυβέρνησης. Καταλαβαινω ότι ο κύριος Τσίπρας στηρίζεται στον Καμμένο, ο οποίος χυδαιολογεί και  αντιστρέφει την πραγματικότητα.  Στην κατανομή αρμοδιοτήτων μεταξύ υπουργού και αναπληρωτή υπουργού Αμύνης ο Τσίπρας αφαίρεσε αρμοδιότητα από το Καμμένο γιατί δεν τον εμπιστεύεται».