Ανασχηματισμός: Μένει και η Γεννηματά στο ΥΠΕΘΑ – Ερώτημα ο ΥΦΕΘΑ Δαβάκης

Όλοι ασχολούνται με τον ανασχηματισμό, εκτός ίσως από τους πολίτες. Δεν έχουν κάτι να αναμένουν προφανώς από τις όποιες αλλαγές προσώπων. Ίσως στον χώρο της Εθνικής Άμυνας το ενδιαφέρον των στρατιωτικών να είναι ελάχιστα πιο “ζωηρό” όχι βέβαια από την προσμονή της βελτίωσης της καθημερινότητάς τους, αλλά από την επιλογή των προσώπων θα φανεί αν η κυβέρνηση έχει κάποιες σκέψεις για τον χώρο και κυρίως ποιες είναι αυτές.

Οι πληροφορίες του Onalert.gr αναφέρουν ότι εκτός από την σίγουρη παραμονή του Δημήτρη Αβραμόπουλου, σίγουρη φαίνεται αυτή τη στιγμή και η παραμονή της ΑΝΥΕΘΑ Φώφης Γεννηματά. Υπήρξαν ερωτήματα και αμφισβητήσεις γι΄ αυτό κυρίως λόγω της πολιτικής αντιπαράθεσης που φαίνεται να αρχίζει μεταξύ της κυρίας Γεννηματά και του Ευάγγελου Βενιζέλου. Οι δηλώσεις της ΑΝΥΕΘΑ ,ότι δεν της αρκεί το εκλογικό ποσοστό που πήρε η Ελιά και κυρίως ότι αυτό πρέπει να αποδοθεί κυρίως στην συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ εχει προκαλέσει όσο να ΄ναι μια ένταση. Η οποία όμως επιμένουν οι πηγές του Onalert.gr δεν θα επηρεάσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μένει να δούμε αν θα παραμείνει και ο ΥΦΕΘΑ Θανάσης Δαβάκης. Δεν είναι μυστικό ότι οι σχέσεις των επιτελείων Αβραμόπουλου και Δαβάκη δεν ήταν πάντα ανέφελες. Των επιτελείων τονίζουμε γιατί σ΄ αυτές τις συγκρουσεις εκεί γινονται οι μεγαλες “μάχες” και δημιουργείται αρνητικό κλίμα.

Διαβάστε ακόμη:

Ποιοι στρατιωτικοί θα παίρνουν επιπλέον 30 μέρες άδεια – Υπογράφτηκε η απόφαση


Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης και οι «αγωνίες» των Αρχηγών