Αναζητώντας ΥΕΘΑ! Δεν έρχεται ο Σαμαράς, «οχι σε απόστρατο»!

Σε σίριαλ με πολλά επεισόδια και απρόβλεπτο τέλος εξελίσσεται η αναζήτηση του διαδόχου του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο ΥΠΕΘΑ.

Ο Αβραμόπουλος στις 14:30 αποχωρεί αλλα μέχρι και αυτη την ωρα το Μέγαρο Μαξίμου δεν εχει λάβει οριστικές αποφάσεις για το ποιος θα αναλάβει ΥΕΘΑ.

Αυτη τη στιγμή οι πληροφοριες που μεταδίδονται απο το Μέγαρο Μαξίμου λενε οτι δεν θα αναλάβει το ΥΕΘΑ ο Αντώνης Σαμαράς σε αντίθεση με οτι έλεγαν μεχρι χθες το απόγευμα. Επίσης, αναφέρουν οι ίδιες πηγές οτι, εχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί απόστρατος στην ηγετικη ομάδα του ΥΠΕΘΑ.
Χθες το μεσημέρι υπήρχε η σοβαρή πληροφορία ότι ο πρωθυπουργός θέλει να στελεχώσει την ηγετική ομάδα του ΥΠΕΘΑ και με κάποιον αποστρατο αξιωματικό αποδεκτό από το στράτευμα. Τα ονόματα που ξεχώρισαν ηταν αυτο του Φραγκούλη Φράγκου πρωην Α/ΓΕΣ αλλα και ενα σενάριο που επιμένει να φέρνει τον Κώστα Αρβανιτόπουλο στο ΥΠΕΘΑ. Κατι που κυκλοφορεί στο ΥΠΕΘΑ κι όχι στο Μαξίμου.

Το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί απόστρατος στην ηγετικη ομάδα του ΥΠΕΘΑ αποκλείστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert απο την δεδομένη άρνηση του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου να συμμετάσχει στο εγχείρημα. Το βεβαιο ειναι οτι, επικοινωνιακά τουλάχιστον, η υπόθεση του νεου ΥΕΘΑ κατέληξε σε ναυάγιο.