Αναζητώντας τους 180 μέσω «διαδόσεων» περί «εμπλοκής πολιτικών σε εξοπλισμούς»

Οι εξοπλισμοί στην Ελλάδα πάνε μ΄ όλα. “Πουλάνε” σε κάθε περίσταση και ειδικά όταν υπάρχει αναταραχή και αβεβαιότητα όπως τώρα. Στο “σαφάρι” των 180 βουλευτών λοιπόν για την εκλογή νέου Προέδρου Δημοκρατίας δεν θα μπορούσαν να λειπουν και τα σχετικά σενάρια με πολύ…μυστήριο από εξοπλισμούς.

Μετά δε από την εμπλοκή του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη στην υπόθεση με τα Super Puma, οι αόριστες φήμες και διαδόσεις, δεν σταματούν ούτε μέρα. Τι τελευταίες δυο εβδομαδες μάλιστα εντείνονται από …Παρασκευή μεσημέρι και μετά. Αναμένοντας τις εφημερίδες του Σαββατοκύριακου , στην “δημοσιογραφική πιάτσα” αρχίζουν να κυκλοφορούν “σίγουρες πληροφορίες” για εμπλοκή κι άλλου πολιτικού αρχηγού σε υποθέσεις εξοπλισμών. Οι φήμες έρχονται, στοιχεία δεν βλέπουμε και δυστυχώς επιβεβαιώνονται όσοι λένε πως όσο θα πλησιάζει η 29η Δεκεμβρίου και η τελική ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας η κατάσταση θα “αγριεύει” επικίνδυνα.

Το θέμα είναι ότι μ΄ όλη αυτή την “παραφιλολογία” που συντηρείται συστηματικά ο χώρος των εξοπλισμών παραμένει στο “κάδρο” …