Αντεπίθεση Σπυράκη με εξώδικο στον Καμμένο

Αντεπίθεση της Μαρίας Σπυράκη με εξώδικο εναντίον του Πάνου Καμμένου. Αυτό είναι το νέο επεισόδιο στη σφοδρή σύγκρουση που πυροδοτήθηκε από τα δημοσιεύματα που ήθελαν ελληνικό αμυντικό υλικό που εκποιήθηκε να κατέληξε στο οπλοστάσιο του ISIS, στη Ράκα. 

«Οι νέες χυδαιότητες του Πάνου Καμμένου δεν θα μείνουν αυτή τη φορά αναπάντητες, ακόμη κι αν ισχυριστεί ότι τις έγραψε κάποιος συγγενής του.» δήλωσε η Μαρία Σπυράκη, προειδοποιώντας τον Πάνο Καμμένο ότι εάν δεν ανακαλέσει τα όσα ανέφερε εναντίον της στην ανάρτησή του στο twitter, το επόμενο ραντεβού τους θα είναι στις δικαστικές αίθουσες. 

«Αύριο το πρωί στο γραφείο του θα τον υποδεχθεί ένα εξώδικο και αν δεν ανακαλέσει αμέσως ζητώντας δημοσίως συγγνώμη, η επόμενη συνάντησή μας θα είναι στα αστικά δικαστήρια στα οποία έχει συνηθίσει πλέον να πληρώνει αγωγές». καταλήγει η εκπρόσωπος της ΝΔ. 

Διευκρινίσεις από το ΓΕΕΘΑ 

Διευκρινίσεις για το ζήτημα της πώλησης συγκεκριμένου αμυντικού υλικού από τα αποθέματα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων έδωσε με ανακοίνωση του το ΓΕΕΘΑ.

Όπως αναφέρεται τά τη διερεύνηση που διέταξε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, διαπιστώθηκε ότι το μοναδικό αμυντικό υλικό που έχει πουληθεί την τελευταία διετία είναι οι βόμβες ΜΚ-82 της Πολεμικής Αεροπορίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση εδώ

«Από διερεύνηση που έγινε στη συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων, γνωρίζεται ότι από το 2015 μέχρι σήμερα το μόνο στρατιωτικό υλικό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που έχει πουληθεί είναι βόμβες ΜΚ 82 της Πολεμικής Αεροπορίας, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.« 

Οβίδες ΥΠΕΘΑ

Άκρως καυστική ήταν η ανακοίνωση που είχε εκδώσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στην οποία τόνιζς: «Όλοι αυτοί οι αναπόδεικτοι, ανεύθυνοι, παραληρηματικοί ισχυρισμοί της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, καθ’ υπόδειξη συγκεκριμένων εκδοτικών συμφερόντων, με αναφορές ακόμη και στον ISIS, θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τη χώρα».

Πρόσθεταν μάλιστα με δηκτικό ύφος: «Επαναλαμβάνουμε για τελευταία φορά. Πρόκειται για διακρατική συμφωνία που αφορά 300.000 βλήματα» προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.