Απάντηση Καμμένου στο βίντεο της Νέας Δημοκρατίας

Σκληρη κόντρα εχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης μερικά εικοσιτετράωρα πριν συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η επίκαιρη επερώτηση των «γαλάζιων» βουλευτών για το ζήτημα της πώλησης αμυντικού υλικού στην Σαουδική Αραβία. Επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε μέσω twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Αφορμή αποτέλεσε το βίντεο της Νέας Δημοκρατίας στο οποίο αποτυπώνεται βήμα προς βήμα το χρονικό του μείζονος ζητήματος πώλησης οπλικού υλικού στη Σαουδική Αραβία. Αναλυτικά, ο κ. Καμμένος έγραψε:

«Γνωρίζοντας τον εξευτελισμό που θα υποστεί ο κούλης μια ακόμη φορά τη Δευτέρα οι σπόνσορες της συμμορίας έβγαλαν 5λεπτο βίντεο. Ταινία στο Χόλιγουντ να του ετοιμάσετε δεν γλιτώνει με τίποτα από την αλήθεια στη Βουλή ο ‘παραδεισένιος'»


Με βίντεο διάρκειας πέντε λεπτών, η ΝΔ παραθέτει όλο το χρονικό της υπόθεσης για την πώληση όπλων στην Σαουδική Αραβία. Μια υπόθεση που θα συζητηθεί την Δευτέρα στη Βουλή. Το βίντεο της ΝΔ ξεκινά παρουσιάζοντας αποσπάσματα από δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές εκπομπές και πρωτοσέλιδα εφημερίδων που αναφέρονται στο ζήτημα. Στην συνέχεια εξηγεί αναλυτικά τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα.