Απασφάλισε και απειλεί ο “τυφώνας” Καμμένος – Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα

 Ποιον θεωρεί υπεύθυνο για την διάλυση της κοινοβουλευτικής του ομάδας ο Πάνος Καμμένος. Η έκπληξη του Αλέξη Τσίπρα στις κατηγορίες του πρώην κυβερνητικού του εταίρου. Πως προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η αντιπολίτευση τα υπονοούμενα Καμμένου για Novartis. Τι λένε στο ΣΥΡΙΖΑ για τις κινήσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Αντιμέτωπη με τον τυφώνα Πάνο Καμμένο βρίσκεται η κυβέρνηση λίγες μόνο ώρες μετά την ψήφιση της συμφωνίας των Σκοπίων.

Ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, εμφανίζεται αποφασισμένος να τραβήξει τα πράγματα στα άκρα καθώς θεωρεί ότι πίσω από την διάλυση της κοινοβουλευτικής του ομάδας βρίσκεται ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης , ο οποίος θέλει να τον εκδικηθεί μετά από τα όσα είπε για την 17 Νοέμβρη και τον γιό του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πληροφορίες ωστόσο λένε ότι ο πρόεδρος της Βουλής δεν γνώριζε τίποτα για το όλο θέμα το οποίο ανακινήθηκε από δημοσιογράφους ενώ ο πρωθυπουργός την Πέμπτη το βράδυ μέσα στην αίθουσα της ολομέλειας έδειξε την πραγματική του έκπληξη στις αναφορές του προέδρου των ΑΝΕΛ ότι η κυβέρνηση διαλύει το κόμμα του.

Ο εκνευρισμός του Πάνου Καμμένου ήταν τόσο έντονος που δεν δίστασε να αφήσει υπονοούμενα για την υπόθεση της Novartis γεγονός που εκμεταλλεύθηκε η αξιωματική αντιπολίτευση προκειμένου να ζητήσει την παρέμβαση του εισαγγελέα για όσα είπε ο πρώην υπουργός περί πιέσεων σε δικαστικούς λειτουργού.

Πηγή Newsit.gr, φωτογραφία αρχείου Eurokinissi