Αποδόμηση της Χρυσής Αυγής ,όχι «τιμωρίες»

Την εικόνα του κόμματος που είναι ενάντια στο σύστημα που δεν αναγνωρίζει και δεν σέβεται το κοινοβούλιο αλλά το χρησιμοποιεί ευχαρίστως για την επίτευξη των στόχων του, επανέφερε σε πρώτο πλάνο η Χρυσή Αυγή με τα όσα διέπραξε ο βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος ο οποίος επιδίωξε και “κέρδισε” την αποβολή του από την αίθουσα της ολομέλειας.

Κρίθηκε ότι ο κ. Ηλιόπουλος χρησιμοποίησε υβριστικές εκφράσεις για τη λειτουργία του θεσμού του κοινοβουλευτικού ελέγχου και το πρόσωπο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο είπε ότι κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και ονειρεύεται να γίνει πρωθυπουργός.



Στις προειδοποιήσεις του κ. Δραγασάκη για την αποβολή του, ο κ. Ηλιόπουλος επέμεινε χαρακτηρίζοντας «ξεφτιλισμένους» τους βουλευτές που διαμαρτύρονταν από τα έδρανα τους.

«Φύγετε για να μην σας διώξουμε εμείς» είπε ο κ. Δραγασάκης και όταν ο βουλευτής επέμεινε, του ανέγνωσε τις διατάξεις του Κανονισμού για την αποβολή του καλώντας στην αίθουσα τον φρούραρχο.

Ο βουλευτής αποχώρησε μαζί με την Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή αυτό επιδιώκει . Την “ηρωποιήσή” της . Θέλει να πάρει το ρόλο του …κυνηγημένου την ίδια ώρα που οπαδοί της εξευτελίζουν τη χώρα με όσα κάνουν στους δρόμους της πρωτεύουσας. Και το πολιτικό σύστημα δείχνει αδύναμο να αντιδράσει σωστά. Η Χρυσή Αυγή δεν χρειάζεται τιμωρία. Αποδόμηση χρειάζεται .
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα αρνάκια της Χρυσής Αυγής και τα ψηφουλάκια

Η Χρυσή Αυγή απαντά στο Onalert, αλλά απάντηση δεν δίνει

Χρυσή Αυγή και Ένοπλες Δυνάμεις: Το δήθεν ενδιαφέρον για τους στρατιωτικούς