AUSA 2019: Ελληνικό χρώμα στην έκθεση από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Σε λειτουργία τέθηκε γραφείο στο Ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο για την ενημέρωση των δυνητικών εκθετών για την συμμετοχή της εταιρείας τους στο εθνικό περίπτερο στην μεγαλύτερη, αποκλειστικά για τον στρατό ξηράς, διεθνή έκθεση αμυντικού υλικού AUSA 2019, που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον από 14-16 Οκτωβρίου.

Σημειώνεται ότι το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά το ελληνικό περίπτερο στην έκθεση AUSA 2019, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας, με την υποστήριξη της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) και του Enterprise Greece και τη συμπαράσταση της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής Ασφάλειας και ‘Αμυνας (ΕΕΛΕΑΑ) και του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Υλικού ‘Αμυνας και Ασφάλειας (ΣΕΚΠΥ).

H AUSA (Association of the US Army) Annual Meeting & Exhibition, πραγματοποιείται κάθε Οκτώβριο στην Ουάσιγκτον και είναι η σημαντικότερη εκδήλωση στη Βόρεια Αμερική, για τα θέματα της παγκόσμιας αμυντικής βιομηχανίας και του σύγχρονου στρατού.

Αποτελεί μοναδική ευκαιρία παρουσίασης υπηρεσιών και προϊόντων στους επαγγελματίες του κλάδου, τον αμερικανικό στρατό και την παγκόσμια στρατιωτική κοινότητα. Ενημερωτική παρουσίαση της AUSA 2019 υπάρχει στην ιστοσελίδα της ΓΔΑΕΕ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ