Αυτή είναι η νέα συμφωνία Καμμένου και Τσίπρα για τις εκλογές

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος συμφώνησαν ότι κανένας βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν θα συμμετάσχει σε ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, είτε στις εθνικές εκλογές είτε στις ευρωεκλογές.

Προφανώς η συμφωνία έρχεται να διασκεδάσει το όργιο της φημολογίας που έχει αναπτυχθεί ότι οι κύριοι Παπαχριστόπουλος και Κουΐκ, ενδεχομένως και η κυρία Κουντουρά, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχουν διαφοροποιηθεί από τις διάφορες θέσεις του Πάνου Καμμένου για τη Συμφωνία των Πρεσπών, «παζαρεύουν» ή και έχουν εξασφαλίσει μια θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντα κατά το «Ποντίκι», η δήλωση του υπουργού Άμυνας για τη συμφωνία που έκανε ο κ. Καμμένος με τον κ. Τσίπρα σημαίνει ότι:




Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Καμμένος είχε επαναλάβει τη θέση του, ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση εξαιτίας της συμφωνίας των Πρεσπών, λέγοντας αρχικά ότι η αποχώρηση θα γίνει αν η συμφωνία περάσει από το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ και διευκρινίζοντας στη συνέχεια ότι ο ίδιος και οι ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση αν η συμφωνία έλθει προς κύρωση στην ελληνική Βουλή.

Πηγή: topontiki