Ο …Μπαλούρδος στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας!!!

Επιστροφή στην εποχή “Λούφας και Παραλλαγής”, νούμερο 1 εννοείται, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας! Εποχή πολύ …γλυκειά όταν την βλέπεις σε ταινία, αλλά λίγο …περίεργη όταν την νοιώθεις να …ξανάρχεται.

Η εποχή…Μπαλούρδου –για να θυμηθούμε τον πιο “κουλ” ήρωα της ταινίας ,που ενσάρκωνε ο πλέον “ποδοσφαιρικός παράγοντας” ,του γνωστού σποτ Τ. Σπυριδάκης- φαίνεται ότι από κάποιους στο ΥΕΘΑ θεωρείται ενδεδειγμένη επικονωνιακή πολιτική. Και προφανώς την έχουν επιλέξει για να “προστατεύσουν τον υπουργό”, ο οποίος όταν θελήσει να μιλήσει και να πει κάτι, στέκεται μπροστά από την κάμερα της ιστορικής Κινηματογραφίας Στρατού και το λέει. Έχει και άνεση με την κάμερα, λόγω πρότερου …δημοσιογραφικού βίου, άρα ,ούτε δημοσιογράφος χρειάζεται! Να μπορούσε να ΄κανε κι ένα “σπηκάζ” ,έτοιμο θα ΄φευγε το θέμα!!!

Δεν μπορείς παρά με χιούμορ να αντιμετωπίσεις τέτοιες “επικοινωνιακές τακτικές” τις οποίες και χθες έζησαν συνάδελφοι, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη. Όπου κρίθηκε λογικό να μην κάνει δηλώσεις ο υπουργός Άμυνας στους δημοσιογράφους, αλλά μόνο στο συνεργείο της Κινηματογραφίας Στρατού! Το γεγονός ότι το θέμα του ελληνικού γένους στις σχολές ήταν στη πρώτη γραμμή επικαιρότητας ,ήταν ασφαλώς σύμπτωση…

Δεν θα υποδείξουμε εμείς σε κανένα συνεργάτη του υπουργού ή και στον ίδιο τον κ.Παναγιωτόπουλο πως θα ασκεί το επικοινωνιακό έργο το εξαιρετικά σοβαρό και σημαντικό υπουργείο της Εθνικής Άμυνας.

Θα πρέπει όμως να επισημάνουμε ότι από την όποια πείρα διαθέτουμε στον χώρο κι απ΄ όσα έχει να πει η ιστορία του συγκεκριμένου υπουργείου όσοι προσπάθησαν να το γυρίσουν …στον Μπαλούρδο, τελικά τίποτα δεν κατάφεραν ,Ειδικά σ΄ ότι έχει να κάνει με την “προστασία του κ.υπουργού”. 

Ας μπουν λοιπόν στην “μηχανή του χρόνου” οι συνεργάτες του υπουργού κι ας αφήσουν πίσω τις αρχές της δεκαετίας του 70, εποχή που πραγματεύεται η ταινία “Λούφα κα Παραλλαγή”. Ώρα να επιστρέψουν στο 2013… Κι ας φέρουν και τον Μπαλούρδο μαζί. Κάπου θα τον βολέψουμε…

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ:Το τρίτο μνημόνιο «ανέστησε» το «στρατηγό Δεκαβάλα»!

Παναγιωτόπουλος: «Δεν αλλάζει ο στρατιωτικός κανονισμός»

Ο «πόλεμος των κρίσεων», οι Αρχηγοί και οι κυβερνητικές προθέσεις. Ποιοι θέλουν αλλαγές;