Βόμβα στο σπίτι του αντεισαγγελέα Ντογιάκου στον Βύρωνα

 Βρέθηκε βόμβα στο σπίτι του αντεισαγγελέα Ντογιάκου στον Βύρωνα. Η βόμβα έξω από το σπίτι του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου δεν εξερράγη και έτσι είναι ολόκληρη στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. που έχει την ευκαιρία να την ερευνήσει.

Το τηλεφώνημα για τη βόμβα στο σπίτι του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Ντογιάκου έγινε λίγο πριν τις τέσσερις τα ξημερώματα. Άγνωστος ενημέρωσε ότι σε 20 λεπτά θα ακολουθήσει έκρηξη, τονίζοντας επιτακτικά ότι δεν είναι φάρσα.

Άμεσα ενημερώθηκε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισόδωρος Ντογιάκος και ισχυρή δύναμη της αστυνομίας έσπευσε και απέκλεισε την περιοχή κοντά στην οδό Αδραμυτίου στον Βύρωνα.

Το χρονικό περιθώριο παρήλθε και η βόμβα δεν εξερράγη. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη βόμβα. Οι δράστες την είχαν τοποθετήσει μέσα σε κατσαρόλα την οποία με τη σειρά της είχαν τοποθετήσει σε μπαγκαζιέρα μηχανής.

Το γεγονός πάντως ότι ο μηχανισμός δεν εξερράγη έδωσε την ευκαιρία στους αστυνομικούς να τον μεταφέρουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να τον εξετάσουν και να πάρουν στοιχεία για τους δράστες.

Το γεγονός ότι ο μηχανισμός είναι τοποθετημένος σε κατσαρόλα παραπέμπει στην οργάνωση “Πυρήνες της Φωτιάς”, αλλά και στις οργανώσεις “Επαναστατική Αυτοάμυνα” και “Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών. Η πρώτη οργάνωση που είχε τοποθετήσει βόμβα μέσα σε κατσαρόλα ήταν ο Επαναστατικός Αγώνας”.

Πηγή Newsit.gr