«Δεν ξεχνούν το φασισμό» όσοι τον έκαναν life style και οι «ρεπορτερ» νεφελίμ

Η “ενδυνάμωση” της Χρυσής Αυγής ,η είσοδός της στο Κοινοβούλιο και η δράση της στους δρόμους, πλαισιώθηκε από ένα “σύστημα” προβολής της από ΜΜΕ , “παραδοσιακά” ή διαδικτυακά.

Εφημερίδες που σήμερα κυκλοφορούν ναι με συγκλονιστική φωτογραφία του 34χρονου Παύλου Φύσσα να ξεψυχά στα χέρια της συντρόφου του και τίτλο “Δεν ξεχνώ το φασισμό”, είχαν κάνει την Χρυσή Αυγή …θέμα life style! Και τώρα “δεν ξεχνούν τον φασισμό”! 

Είναι οι ίδιοι που παρουσίαζαν τους χρυσαυγίτες ως «άγγελους» καλοκάγαθων γιαγιάδων που ζήταγαν τη βοήθειά τους για να πάνε να πάρουν τη σύνταξή τους. Οι  ίδιοι που μας παρουσίαζαν το «γυναικείο μέτωπο» της οργάνωσης κι άλλα πολλά που έκαναν …μόδα τον φασισμό που τώρα …δεν τον ξεχνάνε!

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα σε δήλωσή της αναφέρει:

Από την άλλη διαδικτυακά μέσα έχουν γράψει τις τελευταίες μέρες τόσα χυδαία ψεύδη που είναι να απορεί κανείς πως δεν έχει ευαισθητοποιηθεί οποιαδήποτε δημόσια αρχή. Γιατί όλοι μπορούν να κάνουν λάθη , να πέσουν θύμα παραπληροφόρησης ακόμη και να παρεκτραπούν για να “εντυπωσιάσουν”. Αλλά το να γράφεις ότι η ομάδα Δέλτα των Ενόπλων Δυνάμεων κινητοποιήθηκε αρχικά γιατί…όπου να ΄ναι αρχίζει “εμφύλιος” και μετά το “κράξιμο” που έπεσε να τρομοκρατείς το κόσμο ότι επικειται …επίθεση χημικών από την Αλ Κάϊντα, ξεπερνά κατά πολύ την όποια λογική και ανοχή.

Ελπίζουμε να μην ολοκληρωθεί η “τριλογία μπαρούφας” με επίθεση των “νεφελίμ”.

Όσο για την απροκάλυπτη στήριξη στη Χρυσή Αυγή και την πλήρη διαστρέβλωση της αλήθειας; Λίγο έλειψε να γραφτεί ότι ο χρυσαυγίτης δολοφόνησε τον Φύσσα γιατί υπήρξε διαφωνια για το ποιος έπρεπε να παίξει σεντερ – μπακ στον Ολυμπιακό.