Δένδιας: Αποτίουμε φόρο τιμής στους δεκάδες χιλιάδες Συμμάχους που αποβιβάστηκαν στις ακτές της Νορμανδίας

«Η Ελλάδα έδωσε το παρών σε μια ακόμη μεγάλη επιχείρηση για την Ελευθερία, με τις κορβέτες του Πολεμικού Ναυτικού "Τομπάζης" και "Κριεζής"», υπενθύμισε ο κ. Δένδιας.

Δένδιας

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, με ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο Χ ανέφερε: «Ογδόντα δύο χρόνια μετά, αποτίουμε φόρο τιμής στους δεκάδες χιλιάδες Συμμάχους που αποβιβάστηκαν στις ακτές της Νορμανδίας. ‘Ανοιξαν τον δρόμο για την απελευθέρωση της Ευρώπης από τη ναζιστική κατοχή».

«Η Ελλάδα έδωσε το παρών σε μια ακόμη μεγάλη επιχείρηση για την Ελευθερία, με τις κορβέτες του Πολεμικού Ναυτικού “Τομπάζης” και “Κριεζής”», υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δένδιας.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ