Δένδιας για ελληνοτουρκικά: “Δεν κινδυνεύουμε έχουμε ισχυρές ΕΔ” – Ο Κουβέλης στο ΥΠΕΘΑ

“Η χώρα δεν κινδυνεύει” ήταν η απάντηση του ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια ο οποίος απάντησε σε ερώτηση για την τουκρική επιθετικότητα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Μεσολόγγι.

Δένδιας για ελληνοτουρκικά: “Δεν κινδυνεύουμε έχουμε ισχυρές ΕΔ” – Ο Κουβέλης στο ΥΠΕΘΑ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Η χώρα δεν κινδυνεύει” ήταν η απάντηση του ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια ο οποίος απάντησε σε ερώτηση για την τουκρική επιθετικότητα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Μεσολόγγι.

Ο κ.Δένδιας δήλωσε:

“Δεν θα σχολιάσω τι κάνει η Τουρκία, θα σας πω όμως τι κάνουμε εμείς. Η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός αλλά και εγώ, ένα πράγμα είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε: Να κρατήσουμε ψηλά την περηφάνια της ελληνικής Δημοκρατίας.
Το κράτος δεν κινδυνεύει, η Πατρίδα μας δεν κινδυνεύει, έχουμε ισχυρές και αφοσιωμένες Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες μπορούν να κάνουν το καθήκον τους αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν θα χρειαστεί να κάνουν το καθήκον τους».

Ο Κουβέλης στο ΥΠΕΘΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) Φώτης Κουβέλης θα επισκεφθεί  στις 10.00 π.μ το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κατόπιν αιτήματός του, προκειμένου να ενημερωθεί από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια και τη στρατιωτική ηγεσία για την επιχειρησιακή δομή και τη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων.
 
 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιγαίο - ATR-72 - παραβιάσεις
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκικό ATR-72 και δύο UAV έκαναν παραβιάσεις και παραβάσεις σε όλο το Αιγαίο

Νέες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου πραγματοποίησαν σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου 2026, τουρκικά αεροσκάφη, στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.