Δημόσια τηλεόραση δεν έχουμε κυβέρνηση υπάρχει;

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι γνωστός για τον παρορμητισμό του. Στα εθνικά θέματα ,ειδικά στο Αιγαίο; Σκληρός μέχρι…καταρρίψεων,που λέει ο λόγος βέβαια.

Με το θέμα των Σκοπίων και με τη στάση που τήρησε “έχτισε” το προφίλ του “σκληρού” στα εθνικά θέματα πολιτικού, προφίλ που τον συνόδευε σ΄ όλα τα χρόνια της “πολιτικής του εξορίας”.

Γι΄ αυτό και οι θέσεις του για την “ευρωπαϊκή ΑΟΖ”, το “καζάν-καζάν” που άκουσε από τον Ερντογάν και το άφησε να περάσει ασχολίαστο , οι απόψεις του για τις περικοπές στους στρατιωτικούς έχουν εκπλήξει πολλούς απ΄ όσους θυμούνται τον “σκληρό Σαμαρά”. Τα ίδια ισχύουν και για τον στενό πυρήνα των συνεργατών του οι οποίοι επίσης έχουν την “ετικέτα” των “ανυποχώρητων” .

Και τώρα η  δυσάρεστη έκπληξη για την  “σκληρότητα” με την οποία αντιμετωπίστηκε το θέμα της ΕΡΤ το οποίο έχει πτυχές που αφορούν σε θέματα εθνικής ασφάλειας που υποθέτουμε ότι γνωρίζουν και δεν χρειάζεται να αναφερθούμε λεπτομερώς . Έχουμε γράψει ότι έπρεπε και μπορούσε να γραφτεί.

Αυτονόητο είναι και το τεράστιο πρόβλημα που έχει προκαλέσει το “μαύρο” της ΕΡΤ σ΄ όλες τις ακριτικές περιοχές της χώρας.

Οι ώρες και οι ημέρες περνούν με τους πολίτες και ειδικά αυτούς τους ακρίτες -για τους οποίους όλοι εδώ στην Αθήνα λέμε και γράφουμε ότι “νοιαζόμαστε”- να μην βλέπουν απλά “μαύρο” αλλά να παρακολουθούν …Τουρκία. Όποιος έχει πάει στα ορεινά χωριά της Θράκης θα έχει εντυπωσιαστεί από το πόσα δορυφορικά “πιάτα” έχει βάλει το τουρκικό προξενείο και στην τελευταία καλύβα χωρικού!

Το “πολιτικό μπρα-ντε-φερ” στο οποίο επιδίδονται εδώ και κάμποσες μέρες οι κυβερνητικοί εταίροι δεν ενδιαφέρει κανέναν άλλο εκτός από τους ίδιους και τα επιτελεία τους τα οποία αγωνιούν να παρουσιάσουν τον αρχηγό τους ως “νικητή” σ΄ αυτή την ενδοκυβερνητική κόντρα.

Υπάρχει ήδη μία απόφαση της Δικαιοσύνης η οποία θα έπρεπε να έχει ήδη εκτελεστεί. Το γιατί δεν εφαρμόζεται είναι ένα θέμα σοβαρό. Σήμερα αναμένουν και δεύτερη απόφαση έχοντας εκχωρήσει την διακυβέρνηση της χώρας στους δικαστές χωρίς αυτοί να το έχουν ζητήσει!

Η Ελλάδα είναι αδιανόητο να είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχει εδώ και μέρες δημόσια τηλεόραση! Τουλάχιστον έστω και με σημαντική αργοπορία ας δείξει ότι έχει κυβέρνηση.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κεραυνός» ευρωβουλευτή της ΝΔ για την ΕΡΤ – «Έντρομος ακούω την αποκρουστική σιγή» γράφει

«Γύρισα στην εποχή της χούντας» – Ένας απόστρατος γράφει για την ΕΡΤ