Εξω από το Πεντάγωνο οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Oι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Πεντάγωνo.

Εξω από το Πεντάγωνο οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Θέλουμε δουλειά και όχι ελεημοσύνη” λένε οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά που πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Πεντάγωνο διαμαρτυρόμενοι για την εκ περιτροπής εργασία που τους έχει επιβληθεί.

Οι 1.100 εργαζόμενοι καταγγέλουν οτι το ναυπηγείο Σκαραμαγκά είναι παρατημένο τους τελευταίους 18 μήνες τόσο από την ιδιοκτησία όσο και από την κυβέρνηση και πως οι ίδιοι είναι απελπισμένοι και εξαθλιωμένοι.

Οι εργαζόμενοι που τους έχει επιβληθει εκ περιτροπής εργασία μια ημέρα την εβδομάδα ζητούν να γίνει επιτέλους πραγματικότητα ο ενιαίος φορέας ναυπηγικής βιομηχανίας (Ε.ΦΟ.ΝΑ.ΒΙ.) με την συμμετοχή του Δημοσίου με την προϋπόθεση ο φορέας να μπορεί να οραματίζεται, να σχεδιάζει και να υλοποιεί πολιτικές και προγράμματα όπου θα δυναμώνουν την εταιρεία, τη χώρα και τους πολίτες της.

Αυτή την ώρα αντιπροσωπεία των εργαζομένων έγινε δεκτή για να συναντηθεί με εκπρόσωπο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Πηγή και συνεχής ενημέρωση Newsit.gr

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ