Αλλάζει ημερομηνία το ραντεβού Τσίπρα και Καμμένου

Πρώτη ενημέρωση 14:43:03
Τελευταία ενημέρωση 16:38:09


Έκλεισε σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert το ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου εν μέσω κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και διεθνώς έπειτα από την χθεσινοβραδινή «επιτυχία» Ζάεφ στα Σκόπια. Ενώ, ωστόσο είχε «κλείσει το ραντεβού» για το μεσημέρι της Δευτέρας, νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για αλλαγή ημερομηνίες.

Συγκεκριμένα, το εξαιρετικά κρίσιμο τετ-α-τετ του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας θα λάβει χώρα αύριο στις 10 και μισή το πρωί.

Υπενθυμίζεται πάντως πως την Δευτέρα, στις 9.30 το πρωί της ίδιας ημέρας ορίστηκε και η συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων της Βουλής.

Αντικείμενο της συνεδρίασης θα είναι, όπως αναφέρεται στην πρόσκληση προς τους βουλευτές-μέλη της επιτροπής, «Ενημέρωση από τον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας Πάνο Καμμένο για θέματα της αρμοδιότητάς του».

Η Δευτέρα όπως φαίνεται θα κρίνει πολλά τόσο στην συνέχεια και το μέλλον της συγκυβέρνησης ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ, με την συνάντηση Τσίπρα και Καμμένου, όσο και στην ψήφιση ή όχι της τροπολογίας για την αναβάθμιση των F-16 και το πρόγραμμα των ΑΩ της Lockheed Martin.