Εξέλιξη στο θρίλερ των αγνοουμένων στην Κρήτη

Κανένα ίχνος των αγνοουμένων στη Μεσαρά. Πού επικεντρώνονται οι έρευνες των διασωστών. Μηχανήματα εκσκαφής ιδιωτών, έχουν προστεθεί στις έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων αγνοουμένων στον ποταμό Γεροπόταμο, στην περιοχή των Μοιρών.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, τα μηχανήματα σκάβουν σε συγκεκριμένο σημείο της κοίτης του ποταμού, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, υπάρχει μια λακκούβα βάθους έως και επτά μέτρα, ενώ αναμένεται και γερανός, προκειμένου να διερευνήσει αν στο συγκεκριμένο σημείο, βρίσκεται το όχημα. Οι έρευνες συνεχίζονται πυρετωδώς, για περίπου 17 ώρες, δυστυχώς όμως δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος των αγνοουμένων.

Νωρίτερα σήμερα, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι διασώστες βρήκαν ένα εξάρτημα αυτοκινήτου στην παραλία του Τυμπακίου. Το εξάρτημα ανήκει σε αυτοκίνητο μάρκας Hyundai το οποίο επιβεβαιώθηκε ότι ανήκει στο ΙΧ της οικογένειας. Στο σημείο όπου εντοπίστηκε το εύρημα, εντάθηκαν οι έρευνες, ενώ σκάφος του Λιμενικού «χτένιζε» τη θάλασσα στα ανοιχτά αναζητώντας ίχνη των αγνοούμενων.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.gr