Έκτακτο ΚΥΣΕΑ για αλλαγές στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής

Έκτακτο ΚΥΣΕΑ με πιο πιθανή ώρα στις 17:00 το απόγευμα για αλλαγή ηγεσίας σε αστυνομία και πυροσβεστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες  τον Κωνσταντίνο Τσουβάλα αναμένεται να αντικαταστήσει ο νυν υπαρχηγός Αριστείδης Ανδρικόπουλος ενώ για την ώρα παραμένει άγνωστος ο διάδοχος του Σωτήρη Τερζούδη χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να τον αντικαταστήσει ο υπαρχηγός Υποστήριξης Δημοσθένης Αναγνωστάκης. 

To Σάββατο, σύμφωνα με πληροφορίες  του bloko.gr , και αμέσως μετά τη λήξη των πρώτων πολύωρων συσκέψεων του Πάνου Σκουρλέτη με τους στενούς συνεργάτες του, υπήρξε  επικοινωνία του κ. υπουργού με τον γενικό γραμματέα πολιτικής προστασίας Γιάννη Καπάκη, από τον οποίο ζητήθηκε η υποβλή της παραίτησης του.

Ζήτημα από κάποιους τέθηκε για τους δύο αρχηγούς, πυροσβεστικής και αστυνομίας, όμως ο κ. Σκουρλέτης εμφανίζεται έντονα προβληματισμένος ειδικά σε ότι αφορά στον κ. Τσουβάλα, καθώς υπάρχουν πολλές φωνές που τη συνιστούν αναμονή στο θέμα, υπενθυμίζοντας ότι η παρουσία του ειδικά αυτή την περίοδο και κυρίως ενόψει μέτρων της ΔΕΘ, είναι παραπάνω από επιβεβλημένη έως απαραίτητη καθώς έχει ολα τα χαρακτηριστικά του ηγέτη που δίνουν έμπνευση και συνοχή στο προσωπικό.

ΠΗΓΗ: Bloko.gr