Ο Σγουρίδης έθεσε την παραίτησή του στον Πάνο Καμμένο

Έπειτα από τις δηλώσεις του κ. Σγουρίδη, Αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ περί «θερμού επεισοδίου που ίσως καθυστερήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών» και το μετέπειτα «άδειασμα» του Πάνου Καμμένου στον Αντιπρόεδρό του, ο τελευταίος έθεσε την παραίτησή του στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ και Υπουργό Εθνικής Άμυνας, δίνοντας νέα εξέλιξη στον «εμφύλιο» εντός του κόμματος των ΑΝΕΛ

Μιλώντας ο ίδιος στο newsit.gr αποκάλυψε πως έχει θέσει την παραίτησή του στην διάθεση του προέδρου του κόμματος και υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

“Ποτέ δεν υπονόησα ότι περιμένουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία. Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο ή τέτοια πληροφορία. Καλό είναι να μην εμπλέκουμε τα εθνικά ζητήματα για τις πολιτικές επιδιώξεις κάποιων για αν ρίξουν την κυβέρνηση.

Αλλά από την στιγμή που δημιουργήθηκε τέτοιος σάλος, μη θέλοντας να δημιουργήσω οποιοδήποτε πρόβλημα στην κυβέρνηση και τον Πάνο Καμμένο, έθεσα την παραίτησή μου στον πρόεδρο του κόμματος”, τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, συνεχίζει τονίζοντας: “Ακόμη και αν γίνει δεκτή η παραίτησή μου από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ θα παραμείνω στρατιώτης του κόμματος”.

Πηγή: Newsit.gr