Έλληνες στρατιωτικοί: Επιστολή συμπαράστασης φτάνει στα χέρια τους μέσα στις τουρκικές φυλακές

Οι Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν στις φυλακές της Αδριανούπολης. Μια επιστολή προσπαθεί να τονώσει το ηθικό τους, τη στιγμή που ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης προσπαθούν να παραμείνουν ψύχραιμοι.

Οι Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν στις τουρκικές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη χωρίς ακόμα να γνωρίζουν γιατί κατηγορούνται. Η περιπέτεια του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη, έχει αγγίξει όχι μόνο τους στενούς συγγενείς του, αλλά ολόκληρη τη χώρα. Απλοί άνθρωποι προσπαθούν να συμπαρασταθούν στους γονείς και να στείλουν ένα μήνυμα στήριξης στον λοχία και τον ανθυπολοχαγό μας.

Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησε ένας κάτοικος της Σύρου, που έγραψε μια επιστολή στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Μια επιστολή με λέξεις που δυναμώνουν τον αγώνα επιβίωσής τους, των οικογενειών τους, όλων των Ελλήνων και των ανθρώπων που αγωνίζονται ενάντια στην αδικία, τη λήθη και το ψεύδος. Διαβάστε παρακάτω την επιστολή του Στρατή Ευστρατίου οποίος με αυτή την πρωτότυπη κίνηση ζητάει από όλους τους Έλληνες να πράξουν το ίδιο και να στείλουν μία επιστολή σε αυτά τα παιδιά. 

Διαβάστε την επιστολή και περισσότερες πληροφορίες στο Newsit.gr.