Έλληνες Στρατιωτικοί: Το Κατάρ παίρνει πρωτοβουλίες για την απελευθέρωσή τους

Τι είπε ο Καταρινός υπουργός Εθνικής Άμυνας μετά τη συνάντησή του με τον Πάνο Καμμένο.

Έλληνες Στρατιωτικοί: Το Κατάρ παίρνει πρωτοβουλίες για την απελευθέρωσή τους

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ακόμη ένας κρίκος προστίθεται στην αλυσίδα της διεθνούς πίεσης προς την Τουρκία για την απελευθέρωση των δυο Ελλήνων Στρατιωτικών οι οποίοι κρατούνται παράνομα εδώ και 162 ημέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη. 

Όπως δεσμεύτηκε ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Άμυνας του Κατάρ, στη συνάντηση του με τον Πάνο Καμμένο, το εμιράτο θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την αποφυλάκιση τους. ”Εμείς με τους φίλους μας στην Τουρκία μπορούμε να συμβάλλουμε στην διευκόλυνση του διαλόγου σχετικά με ορσιμένα ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμμότητα.” ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Καλίντ Μπιν Μοχάμεντ Αλ Ατιγιάχ. 

Από την πλευρά του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υπογράμμισε τη σημασία που έχει η συμπαράσταση που εξέφρασε ο Καταρινός ομόλογος του, με δεδομένες τις ανεπτυγμένες διμερείς σχέσεις με την Τουρκία: “Τον ευχαρίστησα για το ενδιαφέρον του για την κρατηση των Ελλήνων στρατιωτικών και τη βοήθεια που θέλει να προσφέρει, και αυτό έχει μεγάλη σημασία γνωρίζοντας τις σχέσεις του Κατάρ με την Τουρκία.”

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ