Επιστολή Σμπώκου στον Αβραμόπουλο! Τι ζητά ποιους κατηγορεί για απόκρυψη στοιχείων

Επιστολή του έγκλειστου στις φυλακές Κορυδαλλού Γιάννη Σμπώκου προς τον ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλο με την οποία ζητά εξηγήσεις για την απόκρυψη ενός εγγράφου που είχε ζητήσει από το ΓΕΕΘΑ . Έγγραφο που ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για την υπερασπιστική του τατκική αλλά άγνωστο γιατί δεν του δόθηκε ποτέ!

Το έγγραφο αφορούσε στην εκδίκαση της υπόθεσης για το σύστημα επικοινωνιών ΕΡΜΗΣ. Υπόθεση για την οποία είναι κατηγορούμενος ο Γιάννης Σμπώκος. Οι δικηγόροι του είχαν ζητήσει έγγραφο του ΓΕΕΘΑ που στηριζόταν σε Εγχειρίδιο του ΝΑΤΟ (NSIP Manual, IS-NOR).Άγνωστο γιατί το ΓΕΕΘΑ έστειλε μόνο 2 σελίδες ενός κεφαλαίου του.

Οι συνήγοροι του κ. Σμπώκου είχαν υποβάλει αίτημα να ζητήσει το Δικαστήριο από το ΓΕΕΘΑ να αποστείλει ολόκληρο το Εγχειρίδιο του ΝΑΤΟ. Υποστήριξαν ότι η μη αποστολή των υπολοίπων σελίδων από το ΓΕΕΘΑ υποκρύπτει σκοπιμότητα και ότι από άλλο σχετικό Εγχειρίδιο του ΝΑΤΟ που κατέθεσαν, αποδεικνύεται ότι τα στοιχεία που δεν απεστάλησαν οδηγούν στην κατάρρευση της κατηγορίας της συνέργειας σε απιστία και συνακόλουθα στην αθώωση του κ. Σμπώκου.
Την Τετάρτη 24/9/2014 οι συνήγοροι του κ. Σμπώκου βρήκαν και κατέθεσαν στο Δικαστήριο και τις υπόλοιπες σελίδες του Εγχειριδίου του ΝΑΤΟ, που δεν είχαν σταλθεί.

Όλη η επιστολή Σμπώκου στον Αβραμόπουλο με την οποία ζητά να γίνουν έρευνες και να αποδοθούν ευθύνες!

Διαβάστε ακόμη:

Χάθηκαν 40 εκατομμύρια κι ένας απόρρητος φάκελος! Αρχίζει η δίκη για τον ηλεκτρονικό πόλεμο


Κάθαρση στους εξοπλισμούς: Μήπως πάμε στο «βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε έξι»;