Επίθεση Καμμένου μέσω Twitter στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση – ΦΩΤΟ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μετά τις δηλώσεις του αναφορικά με δημοσίευμα της η Εφημερίδα των Συντακτών περί τηλεφωνικής επικοινωνίας του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, προχώρησε σε νέα επίθεση μέσω Twitter, αυτή τη φορά με στόχο τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως «θα χρειαστεί η άδεια του Βούτση γιατί τον ενοχλούν οι άξονες … Η Γαλλία και η Αμερική προστίθενται στις τριμερείς με Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο».

Δείτε εδώ την σχετική ανάρτηση στο προσωπικό λογαριασμό του ΥΕΘΑ στο Twitter :


Η επίθεση αυτή βασίζεται κατά πάσα πιθανότητα στις δηλώσεις του Νίκου Βούτση πριν από λίγες μέρες, ο οποίος μίλησε εφ’όλης της ύλης αναφορικά με την παρουσία του ΥΕΘΑ στις ΗΠΑ .

Ο Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε πως δεν μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά του Πάνου Καμμένου, τόσο για το θέμα των βάσεων όσο και για τη διαμόρφωση μετώπων και αξόνων στα Βαλκάνια.

«Εμείς εργαζόμαστε για τη συνεργασία στα Βαλκάνια, αντίθετα με τη διαμόρφωση αξόνων για να αποτρέψουμε τα εθνικιστικά δόγματα και στερεότυπα από πλευράς Αλβανίας και Τουρκίας. Άρα δεν αντιλαμβάνομαι που θα βοηθούσε η διαμόρφωση αντι-αξόνων και αντι-μετώπων με άλλες χώρες που ανέφερε ο Πάνος Καμμένος. Δεν είναι και εύκολο να κατανοηθούν σε βάθος», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής.

Με πληροφορίες από Newsit.gr