Φαρμακερή απάντηση του Πάνου Καμμένου στη Ντόρα Μπακογιάννη μέσω Twitter

 Με ανάρτηση του στο twitter ο Πάνος Καμμένος απάντησε στον σχολιασμό που δέχθηκε από την κα Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία κατά την διάρκεια συνέντευξης της τον χαρακτήρισε ως «κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη», αναφερόμενη στη μεταξύ τους κόντρα και την αγωγή που έχει καταθέσει σε βάρος του υπουργού Άμυνας. 

Η Ντόρα Μπακογιάννη κατηγόρησε τον υπουργό Άμυνας ότι «θα έπρεπε αντί να κρύβεται για άλλη μία φορά πίσω από την υπουργική ασυλία να έρθει στο δικαστήριο και να αντιμετωπίσει αυτόν που έχει θίξει. Αλλά ο κ. Καμμένος πάντα έτσι ήταν».

Στην ανάρτηση του στο twitter, ο Πάνος Καμμένος έγραψε ότι μόλις κατάλαβε γιατί του επιτέθηκε η κα Μπακογιάννη. Ο κ. Καμμένος απέδωσε την επίθεση της στην ενασχόληση του, κατά το παρελθόν, »με τα δωράκια 760000€της ALAPIS πέραν των αρπαχτών από τον έρανο του ερυθρού Σταυρού. Φοβάται τον εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, επισκέπτεται σχηματισμούς και μονάδες στο Ανατολικό Αιγαίο, συνοδεία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή και του Αρχηγού ΓΕΝ, Αντιναυάρχου Νικόλαου Τσούνη ΠΝ, προκειμένου να ευχηθεί στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν σε αυτά.