«Φόρα παρτίδα» οι διαθεσιμότητες αεροσκαφών και πλοίων από την Χρυσή Αυγή!

Αν κάποιος δημοσιογράφος “τολμούσε” να γράψει τις διαθεσιμότητες αεροσκαφών και πολεμικών πλοίων θα έπεφταν από την Χρυσή Αυγή να τον “φάνε”. Θα ήταν “προδότης”, “κομμουνιστής”, “πράκτορας της ΜΙΤ” και άλλα ωραία που γράφουν στο επίσημο αλλά και στο …ημιεπίσημο site τους . Βουλγαρικών συμφερόντων το δεύτερο παρακαλώ. Τι να σου κάνει και ο “εθνικισμός” μπροστά στην παγκοσμιοποίηση.

Οι ίδιοι όμως στην Χρυσή Αυγή ,στην επίσημη σελίδα δημοσιεύουν το κείμενο:

“…πλήρης απαξίωση των Ενόπλων δυνάμεων της Πατρίδας και από την μεριά των οπλικών συστημάτων αλλά και από αυτούς που τα χειρίζονται. Οι διαθεσιμότητες κατά την διάρκεια των ασκήσεων ΗΝΙΟΧΟΣ και ΚΑΤΑΙΓΙΣ 13 δείχνουν την πραγματικότητα, 50% στα αεροσκάφη και 67% στα πολεμικά πλοία. Ας ευχηθούμε να μην αυξηθούν. Το ότι ο υπουργός άμυνας διέψευσε τα περί μειώσεως του προϋπολογισμού, σημαίνει μάλλον το αντίθετο αν κρίνουμε τις μεθοδεύσεις τους και  το παρελθόν τους.
Το πρόσφατο τραγικό ατύχημα(;) που είχε σαν συνέπεια το θάνατο ενός 20χρονου Έλληνα Στρατιώτη και γιατί να το θεωρήσουμε ατύχημα με το ερπυστριοφόρο να μετρά σχεδόν 50 χρόνια ζωής – δείχνει σε τι κατάσταση έχουν φτάσει οι κυβερνώντες τις Ένοπλες Δυνάμεις από πλευράς ποιότητας υλικού. Ας έχουν υπόψη οι εκπρόσωποι των διεθνών τοκογλύφων ότι τα ψέματα τους τελειώνουν και θα γκρεμιστούν μαζί με τα ανόητα φληναφήματα τύπου «success stories» όπως πλασάρουν τα προπαγανδιστικά τους επιτελεία και πλησιάζει η ώρα που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις εγκληματικές τους ενέργειες.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, αναγνωρίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας ως τον πραγματικό και μοναδικό εγγυητή της ελευθερίας του Λαού μας και της διαφύλαξης της εδαφικής ακεραιότητας του Έθνους μας. Και εντός του κοινοβουλίου ο Αρχηγός του Κινήματος έδωσε το στίγμα και τη θέση μας λέγοντας «Ούτε μια σφαίρα λιγότερη για τις Ένοπλες Δυνάμεις, ούτε ένα ευρώ λιγότερο για την Εθνική Άμυνα της χώρας. Το μνημόνιο δεν μπορεί να καθορίζει τα θέματα Εθνικής Ασφαλείας της χώρας».

Έχουμε ξαναγράψει ότι το “ούτε μια σφαίρα λιγότερη για τις Ένοπλες Δυνάμεις”, είναι θέση που αφορά μόνο στον εξοπλισμό τους. Για τον οποίο υπάρχει μια διαρκής αγωνία του συνδέσμου. Ας μας πουν λοιπόν τι θέλουν να αγοράσουμε και πόσο κάνει. Γιατί αφού υποστηρίζουν ότι “έρχονται” να ξέρουν και οι πολίτες τι αναλογεί στο “μερτικό” τους να ξαναπληρώσουν για τις “σφαίρες” των Χρυαυγιτών.