Ο Φράγκος, η πολιτική και πως πάντα χάνει στη τελευταία στροφή!

Σε φουλ ρυθμούς για τη προώθηση του νέου βιβλίου του “Ποιοι Τούρκοι”, ο πρώην Α/ΓΕΣ Φράγκος. Ο πρώην Α/ΓΕΣ μετρ στην επικοινωνία δίνει συνέντευξη στην Real News και στον Γιώργο Λιάνη ,λίγες εβδομάδες μετά από το δημοσίευμα του ΒΗΜΑτος, το οποίο κάθε άλλο παρά κακό του έκανε.

Το δόγμα “να ασχολείται κάποιος μαζί σου έστω και αρνητικά”, είναι χρήσιμο ,ειδικά αυτή τη περίοδο που η πολιτική ρευστότητα αναζητά πρόσωπα και πολιτικά σχήματα για να αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα και υπό κατάρρευση “κομματικά μαγαζιά”. Ο Φράγκος δεν έκρυψε ποτέ το … μεράκι του για τη πολιτική και φαίνεται ότι πολύ είναι αυτοί που τον κρατάνε…”καβάτζα” μήπως και κάπου χρειαστεί!

Ο Φράγκος δεν είχε κρύψει την δυσαρέσκειά του ,όταν τελικά διαπίστωσε ότι ο Σαμαράς δεν θα τον κρατούσε ως ΥΕΘΑ στη κυβέρνησή του, αλλά είναι γνωστό ότι είναι πεισματάρης και σιγά, σιγά προσπαθεί να ξαναβγεί στην επιφάνεια και να δηλώσει παρόν.

Βρήκε έναν δυνατό εκδοτικό οίκο, έχει πολύ καλές σχέσεις με δημοσιογράφους όλων των “αποχρώσεων”, τις οποίες και συντηρεί με πάθος, έχει “ταλιμπάν” υποστηρικτές αλλά…

έχει και “μουτζαχεντίν” εχθρούς.

Κι επίσης ένα μοναδικό ταλέντο να δημιουργεί όλο και περισσότερους απ΄ αυτούς τους τελευταίους.

Συνεπώς η πορεία καθιέρωσης στο πολιτικό στερέωμα είναι εγγυημένο ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Και για να τα λέμε όλα , ο Φράγκος μοιάζει πολύ -για να το πούμε απλοϊκά- με τον Γιάννη Ιωαννίδη, τον προπονητή. Πάντα έφθανε τελικό ,και πάντα γνώριζε την ήττα.

Δύο έχει “παίξει” ο Φράγκος -έναν για ΓΕΕΘΑ, έναν για ΥΕΘΑ- και στους δύο ήττες μετράει. Ίσως γιατί ποτέ δεν κατάφερε να μην αδειάσει με αδεξιότητα τη «καρδάρα» που με κόπο γέμιζε.