ΓΔΑΕΕ: Στην Βαγδάτη βρέθηκε Αντιπροσωπεία της στο πλαίσιο της Έκθεσης «IQDEX – 2019» – ΦΩΤΟ

Αντιπροσωπεία της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή αντιναύαρχο Κυριάκο Κυριακίδη επισκέφθηκε την έκθεση αμυντικού υλικού IQDEX 19 που πραγματοποιείται στην Βαγδάτη από 9 έως 12 Μαρτίου, κατόπιν προσκλήσεως του υπουργείου Άμυνας του Ιράκ.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ιρακινού υπουργείου Άμυνας και υπηρεσιακούς παράγοντες των εξοπλισμών της Κυβέρνησης του Ιράκ κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα αμυντικο-τεχνικής συνεργασίας, αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΓΔΑΕΕ. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Έλληνας πρεσβευτής στη Βαγδάτη Λεωνίδας Κοντοβουνήσιος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση Τύπου της ΓΔΑΕΕ:

Την 10 και 11 Μαρτίου ο Γενικός Διευθυντής Αντιναύαρχος (εα) Κυρ. Κυριακίδης προσκεκλημένος του Υπουργείου Άμυνας του ΙΡΑΚ επισκέφθηκε την έκθεση αμυντικού υλικού IQDEX 19 που πραγματοποιείται στην Βαγδάτη από 9 έως 12 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης και με την παρουσία του Έλληνα Πρέσβη στην Βαγδάτη κ. Λεωνίδα Κοντοβουνήσιου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Ιρακινού ΥΠΕΘΑ και υπηρεσιακούς παράγοντες των εξοπλισμών της Κυβέρνησης του Ιράκ όπου συζητήθηκαν θέματα αμυντικοτεχνικής συνεργασίας.

Δείτε φωτογραφίες: