ΓΕΑ: «Περιοδεία» της 22ης Εκπαιδευτικής Σειράς ΣΕΑ σε ΑΤΑ – ΕΚΑΕ – 110ΠΜ – ΦΩΤΟ

Επίσκεψη στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορία (ΑΤΑ), το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ), και την 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ) πραγματοποίησε η 22η ΕΣ της ΣΕΑ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση Τύπου του ΓΕΑ:

Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, οι σπουδαστές της 22η Εκπαιδευτική Σειρά της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας (ΣΕΑ) της Αστυνομικής Ακαδημίας επισκέφθηκαν το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορία (ΑΤΑ), το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ), και την 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ), στο πλαίσιο προγραμματισμένου εκπαιδευτικού ταξιδιού.

Τον Διοικητή της Σχολής, Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλειο Βράντζα και τους σπουδαστές υποδέχθηκε o Διευθυντής του Κλάδου Προσωπικού – Εκπαίδευσης του ΑΤΑ, Ταξίαρχος (Ι) Κωνσταντίνος Κελάρης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για την αποστολή, την οργάνωση και τα μέσα του Αρχηγείου, ενώ ξεναγήθηκαν στους χώρους εργασίας του ΕΚΑΕ, όπου ενημερώθηκαν για τον τρόπο διεξαγωγής και ελέγχου των Αεροπορικών Επιχειρήσεων. Στην 110ΠΜ, ενημερώθηκαν για την αποστολή και το έργο της Μονάδας και επισκέφθηκαν την 337 Μοίρα.

 Δείτε φωτογραφίες: