Γιατί δέχονται ακόμη και «φίλια» πυρά Καμμένος και Ήσυχος ;

Σκληρές επιθέσεις αρχίσει να δέχεται ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος για τον σχεδιασμό της παρέλασης της 25ης Μαρτίου. Το “δουλειά δεν είχε ο διάολος…” ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση. Προκαλεί όμως εντύπωση ότι οι επιθέσεις άρχισαν να εκδηλώνονται ακόμη και από ΜΜΕ που μέχρι πριν από λίγα 24ωρα έκαναν “αγιογραφίες” του Πάνου Καμμένου. Και με τα οποία ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ πλέον είχε σχέσεις τουλάχιστον εχθρικές.

Γράφτηκε για παράδειγμα ότι το ΥΠΕΘΑ σχεδιάζει να μοιράσει φυλλάδια στα σχολεία για τον ναζισμό και τον φασισμό. Οι πληροφορίες αυτές έχουν διαψευστεί με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο από τον ΑΝΥΕΘΑ Κώστα Ήσυχο . Και εγγράφως.

Όσο για την κριτική σχετικά με την παρέλαση; Ασφαλώς και κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν βλέπουν με καλό μάτι το σχεδιασμό αλλά επί της ουσίας θέμα δεν έχει υπάρξει. Αντιθέτως θα λέγαμε . Συνεπώς η τόσο αναλυτική ενασχόληση με το θέμα προκαλεί άλλες σκέψεις.

Κάποιοι κακεντρεχείς μάλιστα το συνδέουν με κάτι που είπε ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος στην επίσκεψή του στην Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού . Εκεί χαρακτήρισε απαράδεκτο να “παραχωρείται” σε ιδιώτες συγγραφικό έργο της ΔΙΣ,χωρίς να υπάρχει οποιοδήποτε όφελος για την υπηρεσία. Έχει συμβεί κι αυτό στο πρόσφατο παρελθόν.