Γιατί ήρθε στο ΥΠΕΘΑ ο Πάνος Παναγιωτόπουλος

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος πέρασε το μεσημέρι την πύλη του ΥΠΕΘΑ.

Onalert Newsroom
Γιατί ήρθε στο ΥΠΕΘΑ ο Πάνος Παναγιωτόπουλος

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος πέρασε το μεσημέρι την πύλη του ΥΠΕΘΑ, αυτή τη φορά ως υπουργός Πολιτισμού. Ο κ.Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Στο γραφείο μέσα δεν είμασταν αλλά είναι προφανώς πάρα πολύ πιθανό να έγινε συζήτηση περί κρίσεων αξιωματικών. Τι δουλειά έχει ο υπουργός Πολιτισμού μ΄ αυτά; Πρώτα απ΄ όλα οι επανακρίσεις που έγιναν πρόσφατα από το Συμβούλιο Αρχηγών ήταν επί της ουσίας “διορθωτικές κινήσεις” των κρίσεων που έγιναν πέρυσι που υπουργός Άμυνας ήταν ο κ.Παναγιωτόπουλος.

Και δεύτερον είναι γνωστό ότι όποιος κι αν έχει περάσει από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει μετά κάποιο ενδιαφέρον για αξιωματικούς με τους οποίους έτυχε να συνεργαστεί.

Γι΄ αυτό λέμε ότι όπως και να ‘χει κουβέντα και για κρίσεις θα έγινε.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας - ΓΕΕΘΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Πρωτοβουλία για την ασφάλεια των δημοσιογράφων σε εμπόλεμες ζώνες

Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος αφορά 25 δημοσιογράφους δημόσιων μέσων ενημέρωσης, οι οποίοι θα λάβουν τετραήμερη εκπαίδευση σε εγκαταστάσεις των ΕΔ